Hoe kan ik een laptop DC Jack Reparatie

De laptop is een geweldige uitvinding die u toelaat om in staat om uw personal computer te bewegen in een compact systeem. Als er één nadeel voor laptops, het is dat ze weglopen een accu. De manier waarop de laptops batterij wordt opgeladen is door middel van een DC-adapter aangesloten op een stopcontact. De adapter wordt aangesloten op uw laptop via een beetje power jack. Als deze aansluiting wordt op enige wijze beschadigd, kon je worden geconfronteerd met een gigantische wetsvoorstel het professioneel vast te hebben. Deze stap-voor-stap instructies kunt u uw geld te besparen en te leren om dit probleem zelf op te lossen

instructies

Hoe kan ik een laptop DC Jack Reparatie

1 Trek de stekker los van de muur. Verwijder de laptop accu. Om de batterij te verwijderen, draait u de laptop over en houd de batterij slot geopend, terwijl u de verpakking vrij glijden. Dit zal ervoor zorgen dat je niet geschokt te krijgen tijdens het werken aan de binnenkant van de laptop.

2 Verwijder harde schijf van de laptop door alle schroeven aan de onderkant van de computer.

3 Koppel het scherm van de laptop door omhoog te trekken van de twee pop tabbladen die het scherm op zijn plaats houden. Zodra de tabbladen te tillen, omhoog trekken en voorzichtig scheiden het scherm uit het lichaam van de laptop, zorg ervoor dat niet aan de twee draden van het scherm van de laptop los te koppelen.

4 Verwijder de metalen veiligheid plaat geschroefd in onder het toetsenbord. om deze plaat te krijgen, gewoon flip het toetsenbord ondersteboven. Zorg ervoor dat u niet om het los te koppelen van de computer zelf.

5 Zoek de DC-aansluiting door te kijken in de rug links van de laptop. De DC-aansluiting wordt alleen een beetje sferisch stuk metaal zijn.

6 Sluit de DC-aansluiting aan op de computer door met de steun van de krik weer in het slot open voor staat. Dit ligt aan de basis van wanneer de adapter wordt aangesloten op de laptop.

7 Bevestig alle onderdelen die u terug in hun dezelfde plaatsen verbroken. Daarna schroeft u de laptop weer bij elkaar, en zorg ervoor dat de harde schijf en de accu weer.