Hoe de HP LaserJet 6P Install

Hoe de HP LaserJet 6P Install


Kleine laser printers, zoals de HP 6P worden op grote schaal gebruikt in het bedrijfsleven, en in het kantoor aan huis milieu. Maar maakt niet uit hoe u uw HP LaserJet 6P te gebruiken, moet u het op de juiste manier in te stellen. De tijd nemen om uw 6P correct is de beste manier om ervoor te zorgen dat de printer uitstekende resultaten zal geven met een minimum aan gedoe.

instructies

1 Plaats de 6P printer op een stevige ondergrond. Zorg ervoor dat het niet meer dan zes voet van de computer. Dit geeft je de ruimte om de printer aan te sluiten zonder strekken de aansluiting te ver geven.

2 Zorg ervoor dat uw computer beschikt over een parallelle printer aansluiting. De 6P maakt gebruik van een parallelle kabel aan te sluiten op de computer. U kunt de parallelle aansluiting op uw computer door te zoeken naar een lange rechthoekige connector die vaak is rood van kleur te vinden.

3 Sluit het kleinere uiteinde van de printer aan op de parallelle poort van uw computer. Sluit het grotere uiteinde aan op de poort aan de achterzijde van de printer.

4 Sluit het netsnoer en zet de printer. Zet uw computer en meld u aan. Klik op de knop 'Start' en kies 'Configuratiescherm' in het menu.

5 Dubbelklik op het pictogram "Printers en faxapparaten" en kies "Een printer toevoegen." Klik op "Next" en kies "Lokale printer." Zorg ervoor dat de "automatisch detecteren" knop is aangevinkt. In veel gevallen zal het besturingssysteem automatisch de 6P en installeren van de software voor het.

6 Klik op "Next" en kies de "LPT1" printerpoort. Klik op "Next" en markeer "HP" onder de lijst met fabrikanten. Kies de "6P" uit de lijst met beschikbare printers en klik op 'Volgende'.

7 Klik op "Next" en geef de printer een beschrijvende naam. Klik op "Next" en accepteer de standaard om de printer niet te delen. Klik op "Next" en druk een testpagina als je wilt, klik op "Finish."