Hoe te installeren ActiveX Adobe Reader 7

ActiveX Adobe Reader 7 is een combinatie van twee verschillende web-based download applicaties gebruikt om u te helpen lezen en nieuwe documenten maken. ActiveX kunt u downloads te controleren en uit te voeren webapplicaties terwijl Adobe Reader 7 kunt u PDF-bestanden te bekijken en te printen zonder een tekstverwerkingsprogramma. Beide programma's kunnen gratis worden gedownload van gerenommeerde sites.

instructies

1 Zoek de "ActiveX" download link in Resources. Deze link brengt u rechtstreeks naar het ActiveX-downloadpagina.

2 Klik op "Download Now" en het programma zal beginnen te downloaden. Zodra de download is voltooid dubbelklikt u op het pictogram op het bureaublad. Dit zal de installatiewizard te starten.

3 Lees de licentieovereenkomst en accepteer het. Vanaf hier volg de instructies en de installatie zal beginnen. U krijgt bericht zodra de installatie is voltooid.

4 Vind de tweede link in "Resources." Dit zal leiden tot de Adobe Reader 7.0 te downloaden. Een nieuwe versie van Adobe Reader is gratis verkrijgbaar via de website van Adobe.

5 Klik op "Download Adobe Reader 7.0" om het downloaden te starten.

6 Open het gedownloade bestand door te dubbelklikken op het pictogram op het bureaublad. Dit zal de installatiewizard Adobe lanceren. Accepteer de licentieovereenkomst en volg de stappen om de installatie van het programma te voltooien.