How to Get Internet Explorer Niet Tabbladen sluiten bij het verlaten

How to Get Internet Explorer Niet Tabbladen sluiten bij het verlaten


Bij het gebruik van Internet Explorer, kunt u zijn teleurgesteld door het feit dat er geen duidelijke optie om uw tabbladen te openen browser op te slaan wanneer het programma wordt gesloten - vooral als je gewend bent aan het gebruik van Firefox, die automatisch vraagt ​​standaard als je zou willen om uw sessie op te slaan bij het verlaten van. Echter, Internet Explorer slaat eigenlijk uw browsersessie wanneer u het programma sluit. Met deze functie is het mogelijk om uw sessie herstellen wanneer u terugkeert naar het gebruik van het web.

instructies

1 Bevestig dat u niet bekijkt in prive; kijken naar de adresbalk aan de bovenkant van het scherm. Als je in een privé-sessie, zult u 'InPrivate' zien in een blauw blok naast de adresbalk en geopende tabbladen worden niet opgeslagen. Sluit het venster 'InPrivate "en hervatten browsen in een gewone Internet Explorer-venster om uw sessie op te slaan. Sluit de browser wanneer u dat wenst.

2 Open Internet Explorer als u klaar bent om het browsen te hervatten.

3 Klik op de knop 'Extra' aan de bovenkant van het browservenster en klik op 'opnieuw openen laatste sessie. " De geopende tabbladen van uw vorige sessie zal onmiddellijk worden hersteld.

Hints

  • Voor het opslaan van een extra muisklik, configureren Internet Explorer aan te bieden aan uw laatste sessie automatisch hervat. Klik op 'Extra' en klik op 'Internet-opties. " verander je startpagina naar "about: tabs" en klik op "OK." Nu, elke keer dat Internet Explorer wordt geopend, wordt de link "opnieuw openen Laatste browsersessie" verschijnen aan de bovenkant van het venster.