Hoe te Circles verdienen met Word Art in GIMP

GIMP is een freeware grafische toepassing die veel mensen gebruiken in plaats van dure commerciƫle programma's. GIMP heeft veel van de tools en functies die u zou verwachten van een commercieel product, inclusief de mogelijkheid om tekst op vele manieren te manipuleren. Bijvoorbeeld, als je wilt een cirkelvormige artistieke imago van woorden te maken, dit is makkelijk te doen in GIMP.

instructies

1 Start "GIMP." Selecteer "File" in het menu en kies "Nieuw." In het dialoogvenster dat verschijnt, voert u de breedte en hoogte voor uw document en klik op "OK."

2 Selecteer het "pad" gereedschap uit de werkbalk. Klik op het canvas waar u de onderkant van de cirkel wilt. Ga dan verder klikken om meer punten toe te voegen, te slepen als u doen om de curve van de lijn tussen de punten aan te passen. Houd de toets "Ctrl" en klik op het eerste punt van de cirkelvormige baan te sluiten.

3 Selecteer de "Type" op de werkbalk en kies het lettertype stijl en grootte die u wenst. De kleur doet er niet toe. Typ in de tekst overal op het doek. In de tekst opties, klikt u op de "Tekst langs de weg" knop.

4 Ga naar de "Layers" paneel en sleep de tekstlaag naar de "Prullenbak" icoon. Klik vervolgens op het tabblad "Paths". Klik met de rechtermuisknop op de genoemde weg en uit de opties te kiezen "Path to Selection." Vervolgens sleept u het pad naar de "Trash Can."

5 Gebruik de "Verfemmergereedschap" of "Blend" tools waarmee u de selectie met de kleur of het verloop van uw keuze in te vullen. Herhaal dit proces om meer woord kringen toe te voegen rond deze. Sla uw werk op.