Hoe te Isolatie Levels in WCF configureren

Hoe te Isolatie Levels in WCF configureren


Windows Communication Foundation (WCF) is een raamwerk voor het ontwikkelen van service gerelateerde computertoepassingen. WCF stelt gebruikers in staat om gegevens als onafhankelijke berichten van de ene dienst naar de andere. Het isolatieniveau van een transactie regelt de mate van toegang tot andere transacties moeten de beschikbare gegevens voordat een transactie sluit. De isolatie niveau voor een transactie wordt bepaald wanneer de transactie wordt geproduceerd. Lees vastgelegde is het laagste niveau van isolatie, en serializable is het hoogste niveau isolatie.

instructies

1 Klik op de knop "Start". Selecteer de optie "Alle Programma's". Selecteer de "Microsoft BizTalk Server 2010" optie in de weergegeven lijst. Selecteer de optie "Administration BizTalk Server".

2 Kies de optie 'BizTalk Group "en selecteer de optie' Applications '. Selecteer de "Application", waar u de SQL-adapter te positioneren. Klik met de rechtermuisknop de "Receive Ports" optie. Selecteer de optie "Nieuw". Klik op de optie 'One-way ontvangen Port ". Deze actie zal het dialoogvenster Receive Port Eigenschappen weer te geven.

3 Selecteer het tabblad 'Algemeen'. Typ een naam voor de Receive Port. Selecteer de "Receive Locations" optie. Klik op de optie "Nieuw". Deze actie zal een nieuw Ontvang Location eigenschappen venster te openen.

4 Selecteer de "Type" lijst. Selecteer de optie "WCF-Custom". Selecteer de optie "Configure". Deze actie zal de "WCF-Custom Transport Properties" dialoogvenster weer te geven. Selecteer het tabblad 'gedrag'. Klik met de rechtermuisknop in het gedrag lijst, de optie 'ServiceBehavior ". Klik op de optie 'toevoegen Extension ". Deze actie zal de Select Gedrag Extension dialoogvenster weer te geven.

5 Kies de optie 'sqlAdapterInboundTransactionBehavior ". Klik op de knop "OK".
Kies de optie 'ServiceBehavior ". Selecteer de "sqlAdapterInboundTransactionBehavior" dienst optie.

6 Voer de gewenste waarden voor de "TransactionIsolationLevel" en "TransactionTimeout" parameters. Klik op de knop "OK". Klik op de knop "OK" in de resterende open ramen om de geselecteerde instellingen op te slaan.