Hoe maak je Windows XP registreren Na een opnieuw installeren

Hoe maak je Windows XP registreren Na een opnieuw installeren


Na het opnieuw installeren van Windows XP, zijn er twee belangrijke stappen gezet om het voltooien van de configuratie van uw pc. Ten eerste, moet u uw exemplaar van XP te activeren om te bevestigen dat het echt is. De tweede stap is om het te registreren bij Microsoft. Hoewel dit een optionele stap, het is nuttig omdat het geeft u toegang tot technische ondersteuning en updates van het systeem rechtstreeks van Microsoft. Deze procedure is nodig elke keer dat u Windows opnieuw te installeren, zelfs als u eerder geïnstalleerd op dezelfde pc.

instructies

1 Zorg ervoor dat uw pc is aangesloten op het internet, zodat u in staat om Windows XP te registreren bent.

2 Klik op de knop "Start", en houd uw muis over de optie "Alle Programma's". In het menu dat verschijnt, zweven over "Accessoires" en vervolgens "System Tools." Klik op "Activeren Windows."

3 Klik op "Ja, laten we het activeren van Windows via het internet nu" in het dialoogvenster dat verschijnt en klik op 'Volgende'.

4 Selecteer "Ja, ik wil registreren en activeren van Windows op hetzelfde moment," en klik op 'Volgende'.

5 Voer uw naam en e-mailadres op de betrokken gebieden in het dialoogvenster en klik op 'Volgende'.

6 Klik op "OK" in het dialoogvenster dat u laat weten dat "u met succes uw exemplaar van Windows XP hebt geactiveerd." Wanneer de activering venster automatisch sluit, wordt uw exemplaar van XP met succes geregistreerd.