Hoe maak je een MP3-bestand in iTunes aanmaken

Er zijn honderden audioformaten die bestaan ​​in de digitale wereld van vandaag. Compatibiliteitsproblemen komen vaak voor en de MP3 is het antwoord voor velen. Het is uitgegroeid tot een van de meest populaire gecomprimeerde audio-formaten en is compatibel met iPods, evenals vele andere audio-apparaten en een telefoon. iTunes heeft de mogelijkheid om een ​​audio bestand in de bibliotheek om te zetten in een MP3.

instructies

1 Open iTunes-software. Als u een audio-bestanden in uw iTunes-bibliotheek nog niet hebt, ga naar de "File" rubriek en selecteer "Voeg toe aan bibliotheek ...". Selecteer de gewenste bestanden in de browse-venster dat verschijnt en klik op "OK" als u klaar bent.

2 Zodra u de bestanden die u wilt converteren in uw bibliotheek, ga naar "Voorkeuren" onder de "iTunes" rubriek. Binnen "Preferences" te selecteren "Instellingen importeren" knop in de sectie "Algemeen". In de 'Importeren met "drop-down menu, selecteert u de" MP3 Encoder. " Daaronder kunt u de kwaliteit van uw MP3 te selecteren. Klik op "OK" om af te sluiten.

3 In de hoofdbibliotheek met de rechtermuisknop op het bestand dat u wilt converteren. In het drop-down menu dat verschijnt de optie "Create MP3 Version." Dit zal een MP3 kopie van het bestand te maken.