How To Fix Internet Explorer 8 start in "No add-ons" Mode uit Desktop Icon

Internet Explorer 8 is voorzien van een "No add-ons" -modus voor het oplossen van problemen met add-ons. Deze modus opent Internet Explorer met alle browser add-ons en plug-ins met een handicap, met inbegrip van de inhoud weergeven van add-ons, zoals Adobe Flash en de browser add-ons, zoals werkbalken. In sommige gevallen kan Internet Explorer 8 ten onrechte het creƫren van een pictogram op het bureaublad dat Internet Explorer opent in No Add-ons-modus. Microsoft raadt het verwijderen van de bestaande desktop icoon en een nieuwe te maken om het probleem op te lossen.

instructies

1 Klik met de rechtermuisknop op het pictogram "Internet Explorer" op het bureaublad en klik op "Delete" om het verwijderen van het bureaublad.

2 Klik op "Start" en selecteer "Alle programma's."

3 Klik met de rechtermuisknop op het pictogram "Internet Explorer" op het menu Start en houd de muisknop ingedrukt, verplaats de cursor naar het bureaublad en laat de muisknop los.

4 Klik op 'Hier Kopieer "in het menu dat verschijnt.

5 Sluit alle geopende vensters van Internet Explorer en dubbelklik op het pictogram "Internet Explorer" op het bureaublad om het te openen met add-ons.

Hints

  • U kunt nog open Internet Explorer 8 in No Add-ons-modus door te klikken op "Start" te klikken op "Alle programma's", "accessoires", "Systeemwerkset" en de "Internet Explorer (geen invoegtoepassingen)" shortcut selecteren.
  • Maak geen een pictogram op het bureaublad van de "Internet Explorer (64-bit)" applicatie in het menu Start. Veel add-ons zal niet werken met de 64-bits versie.