Hoe te lezen bestanden op een USB Memory Stick

Hoe te lezen bestanden op een USB Memory Stick


Universal Serial Bus (USB) memory sticks bieden een handige en draagbare manier op te slaan en toegang tot de gegevens van uw computer extern. In tegenstelling tot traditionele harde schijven, USB-sticks gebruiken solid-state opslag. Dat betekent dat er geen bewegende delen die kan worden doorbroken door het schrappen van de schijf, waardoor de UBS memory sticks veel duurzamer. Om bestanden op een USB-stick te lezen, zorgen voor de indeling is compatibel, worden de geschikte programma's geïnstalleerd en de stuurprogramma's worden bijgewerkt.

instructies

1 Steek de memory stick in meerdere USB-poorten, totdat uw computer geeft aan met een geluid en de boodschap dat het apparaat klaar is. Sommige USB-poorten mogelijk niet compatibel met plug-and-play drivers van de memory stick's, dus het is belangrijk om een ​​aantal poorten te testen totdat je er een vindt die werkt.

2 Open de USB-geheugenstick directory door te dubbelklikken op dat apparaat uit het panel computer. U krijgt toegang tot het paneel van de computer door te klikken op "Computer" in het menu Start. Doorgaans zal de USB-geheugenstick directory worden gevestigd onder de "Stations met verwisselbaar medium" rubriek in het venster Computer.

3 Open het bestand dat u wilt lezen door erop te dubbelklikken. Als het bestand niet automatisch wordt geopend, of wilt u een specifiek programma te gebruiken om toegang tot het bestand, klik met de rechtermuisknop op het bestand en klik op "Openen met," en klik op "Kies standaardprogramma ..." naar een te selecteren specifiek programma.