How to Change My Computer om Windows Verkenner Standaard Bekijk

Windows Verkenner en Mijn Computer zijn twee vergelijkbare-bestand kijkvensters in het Windows-besturingssysteem. Ze bieden de gebruiker toegang tot alle gegevens op de computer en eventuele randapparatuur aangesloten, met inbegrip van netwerkstations. Hoewel elk venster wordt geopend op verschillende plaatsen, de verstrekte informatie is hetzelfde. Windows Verkenner wordt gekenmerkt door een split-paneel dat een directory tree geeft aan de linkerzijde met individuele inhoud van de map aan de rechterkant. Gebruikers die genieten van de Windows Verkenner-interface kan deze functionaliteit aan het venster Deze computer uit te breiden ook.

instructies

1 Identificeer de aspecten van de Windows Verkenner-interface die u wilt en wenst uit te breiden tot My Computer. Windows Verkenner is klantgericht, en de configuratie van mijn computer aan te passen haar standpunt structuur zal variëren afhankelijk van de functies ingeschakeld. Standaard wordt Windows Verkenner splitst de inhoud in twee ruiten, maar deze optie is niet vereist. Bovendien, Windows Explorer biedt een verscheidenheid aan map weergaveopties om individuele voorkeur tegemoet te komen. Afhankelijk van de inhoud, kan men weergeven efficiënter dan andere. Bekijk typen zijn Lijst, Details, Miniaturen, Tegels en pictogrammen. De instelling wordt gebruikt in Explorer kan worden geïdentificeerd via het menu Beeld.

2 Open het venster Deze computer. Veel versies van Windows bevatten een link naar mijn computer direct aan het belangrijkste bureaublad van de computer. Het kan ook worden geopend vanuit het menu Start van Windows in de linkerbenedenhoek.

3 Klik op de knop Mappen op de werkbalk Deze computer om de split-paneel functionaliteit van Windows Explorer in te schakelen. Of, als Windows Explorer is geconfigureerd voor dit paneel uitgeschakeld hebt, zorg ervoor dat de knop Mappen Mijn computer is niet geselecteerd als u voor de twee identiek functioneren.

4 Kies dezelfde optie in het menu My Computer Tonen als is geselecteerd in Windows Verkenner. Dit zal de inhoud te kunnen wijzigen in het deelvenster lijst met bestanden om de stijl van het bekijken ingeschakeld in Windows Verkenner te passen. De twee vensters nu identiek geconfigureerd.

Hints

  • Extra aanpassingen is beschikbaar voor zowel My Computer of Windows Verkenner om bestanden bekijken en directory skimming gemakkelijker voor bepaalde typen content. Bezoek het menu Extra en kies Mapopties voor een overzicht van de vele functies.