Hoe maak je een map voor ongelezen e-mail Maak

Hoe maak je een map voor ongelezen e-mail Maak


Als u eigenaar een e-mailaccount, met name degene die marketing boodschappen ontvangt van bedrijven vragen om uw bedrijf, u waarschijnlijk krijgen meer e-mail dan je tijd om te lezen. U vindt het misschien handig om een ​​systeem te ontwikkelen voor het scannen van uw e-mail inbox, het lezen van uw belangrijkste berichten eerst en het isoleren van andere berichten die u van plan bent om te lezen op een later tijdstip. In dat geval kunt u overwegen om een ​​folder gewijd aan uw ongelezen e-mail, zodat u snel kunt identificeren en later te lezen die e-mails.

instructies

1 Bepaal of uw e-mailclient heeft al een mechanisme op zijn plaats voor het beheren van ongelezen e-mail. Bekijk uw e-mailprogramma's "Help" of 'Instellingen' voor meer informatie. Bijvoorbeeld, in Outlook 2003, kunt u een map ongelezen Mail maken als uw installatie niet één standaard bevat. In Outlook, klik op "File" en vervolgens "New" en vervolgens "Zoeken Folder." Kies de vooraf gedefinieerde Search Folder "Ongelezen e-mail." Sla uw wijzigingen op. U kunt nu toegang tot deze virtuele map van uw ongelezen e-mails, ongeacht of die berichten wonen in uw inbox of in andere e-mailmappen.

2 Maak een map Ongelezen e-mail handmatig, als uw e-mail client dit soort functionaliteit niet reeds aanbiedt. Toegang tot uw e-mailaccount en zoek naar een optie om een ​​aangepaste map toe te voegen. Bijvoorbeeld, in Yahoo !, klik op de "Toevoegen" link onder "Mijn mappen." In Gmail, kijk voor de "Manage Labels" optie onder 'Labels' en maak een nieuw label voor ongelezen Mail. Handmatig verplaatsen van uw ongelezen e-mail in deze map met behulp van de beschikbare instrumenten in uw e-mailaccount. Doorgaans gaat het hier om het controleren van een selectievakje naast de getroffen boodschap, het selecteren van een commando "Move" uit een menu en het opgeven van de map Ongelezen e-mail als de map waarin uw e-mailclient de gecontroleerde berichten zou moeten bewegen.

3 Bewaak uw e-mailaccount op een regelmatige basis, zodat je niet achterop te raken in het beheren van uw ongelezen e-mail. Wanneer u een nieuw e-mailbericht ontvangen, snel beslissen of je meteen kan handelen op het of nodig hebben om later terug te keren. Verplaats minder belangrijke berichten naar uw ongelezen map Mail. In haar Outlook Best Practices documentatie, Microsoft raadt het uitstellen van een e-mailbericht als je het niet kunt pakken in minder dan 2 minuten, zal het een aanzienlijke hoeveelheid tijd in beslag nemen om te lezen, zal het een tijdrovende reactie vragen of het vereist dat u om wat te nemen actie in een ander programma.