Wat is een Mail Loop?

Wat is een Mail Loop?


Volgens de PCMag.com encyclopedie, een e-lus is "een bericht dat in plaats van een hele abonnee lijst wordt gestuurd dan de eigenaar van de lijst." Typisch ongeluk, kunnen mail loops worden gebruikt voor kwaadaardigheid ook.

Oorzaken van een Mail Loop

Een mail lus kan worden ingesloten door twee machines of systemen proberen om e-mail te sturen naar elkaar. Sommige dingen die vaak veroorzaken mail loops zijn "vakantie" of "out-of-office automatische antwoorden," en als een complete e-mail lijst wordt vermeld als een abonnee op een andere e-mail lijst.

Het voorkomen Mail Loops

Er zijn een aantal preventieve maatregelen die door de systeembeheerder kunnen worden genomen om te voorkomen dat e-mail loops. Bijvoorbeeld, bij gebruik van een out-of-office bericht moet u uw receptie-modus, die bepaalt hoe je e-mail te ontvangen, op te zetten "normaal." U kunt ook bijhouden van ID's verbonden aan berichten en zorgen ervoor dat uw machine kan niet meerdere berichten naar dezelfde ID.

Software

Zonder een systeem manager, zijn er andere opties voor het regelen van gevallen van mail lus. Er zijn softwaresystemen zodanig ontworpen dat mailloops zoals Mailloop 7, tevens beheerder geautomatiseerde e-mails van alle soorten.