Hoe Set FB Profielen op Private

Terwijl Facebook is een geweldige manier om in contact met je vrienden en familie te houden, kunt u vinden dat je hebt het delen van meer informatie dan je wilde had als je niet hebt ingesteld je profiel en foto's te delen aan particuliere. Neem een ​​paar minuten om uw instellingen aan te passen en u zult uw persoonlijke gegevens te houden als privé als je kunt bij het plaatsen op het internet.

instructies

1 Meld u aan bij uw Facebook-account.

2 Klik op 'Account' in de rechterbovenhoek van de pagina.

3 Klik op "Privacy Settings" in het "Account" drop-down menu.

4 Klik op "Friends Only" onder de "Delen op Facebook" op weg naar je informatie over particuliere zo instellen dat alleen uw goedgekeurde vrienden het kunnen zien.

5 Vinkt u het vakje te zeggen "Laat vrienden van mensen getagd op mijn foto's en berichten zie hen" om alle foto's en berichten alleen gedeeld met goedgekeurde vrienden te houden.

6 Klik op "Instellingen bekijken" onder het "Aansluiten op Facebook" rubriek.

7 Wijzig de instellingen aan de rechterkant op "Friends Only" om het alleen beschikbaar voor goedgekeurde vrienden te houden. U kunt de eerste twee instellingen gemarkeerd om "iedereen" te houden, zodat anderen je naam kunt zoeken en voeg je als vriend.