Hoe kan ik YouTube Versnellen op Dial Up

Dial-up Internet betekent vaak een tragere verbinding, en meer tijd te wachten om te downloaden en te bekijken van video's. Hoewel dial-up Internet gebruikers een extreem lage hoeveelheid kilobytes kunnen ontvangen in hun computers, is het nog steeds mogelijk om dial-up internet gebruiken om YouTube-video's te bekijken. Het zal langer duren om YouTube-video's bekijken op de dial-up dan op een breedband internetverbinding. Als je een paar voorzorgsmaatregelen te nemen, kunt u uw verbinding download snelheid te verhogen en video's in staat stellen om sneller te laden

instructies

1 Druk op de pauzeknop eenmaal het videoscherm ladingen. Laat de video niet spelen totdat de video volledig is geladen; wanneer het laden bar vol is, buffering is voltooid. Dit zorgt ervoor dat alle informatie wordt gedownload in een keer.

2 Voer de YouTube-video in lage definitie. High-definition video's er veel langer over om te laden. Klik op de resolutie grootte aan de onderkant van YouTube video speler aan de rechterkant van de loading bar, en selecteer een lagere resolutie; kunt u kiezen tussen 240p, 360p, 480p en 720p.

3 Annuleer alle downloads in volle gang. Deze vechten voor dezelfde ruimte te downloaden als YouTube-video's. Klik op het menu "Start" en ga naar "computer" en selecteer vervolgens het menu "downloads". Alle bestanden die actief worden gedownload zal een groene voortgangsbalk naast hen hebben; klik op de bestanden en klik op de optie "Annuleren".