Hoe je het leven van uw printer inktcartridge verlengen

Als u vanuit huis of schoolgaande kinderen die regelmatig verslag te schrijven op de computer, heb je waarschijnlijk gaan door middel van inktpatronen snel. Maar je kunt eigenlijk maken dat dezelfde inktcartridge langer met slechts een paar eenvoudige tips. Hier zijn acht snelle en gemakkelijke manieren om de levensduur van de inktcartridge te verlengen.

instructies

Hoe je het leven van uw printer inktcartridge verlengen

1 Vervang de cartridge zodra de computer waarschuwt u dat de inkt bijna op is. Doorgaan met afdrukken tot de laatste druppel inkt de cartridge kunnen beschadigen.

2 Zet de computer 's nachts. Dit zal uw cartridge langer meegaan.

3 Niet opnieuw verzegelen de printer cartridge met een soort van lijm, met inbegrip van de strip het kwam afgesloten met. Door dit te doen kunt mixen van de kleuren in de cartridge en kan ook de printkoppen beschadigen.

4 Houd de inktpatroon opgeslagen bij kamertemperatuur en blootstelling aan extreme hitte of kou vermijden.

5 Laat de cartridge circuits niet aan, omdat het de cartridge kunnen beschadigen.

6 Af en toe lopen de printkop reinigen functie om de cartridge schoon en stofvrij te houden.

7 Neem niet of schud je cartridge om te proberen om het te doen herleven wanneer het bijna leeg. Omdat dit de levensduur van de cartridge niet uit, en kan zelfs de patroon beschadigen.

8 Als u een nieuwe cartridge te kopen, maar niet p; een on direct te gebruiken, bewaar het de goede kant op met het etiket naar boven om de inkt van het aftappen en verstopping van de printkoppen te houden.