HP inktcartridge 78 bijvullen Techniek

HP inktcartridge 78 bijvullen Techniek


De HP 78 is een kleuren inkjet cartridge vervaardigd door Hewlett Packard voor gebruik in hun lijn van home inkjet printers. De HP 78 cartridge bevat drie verschillende kleuren printer inkt om kleur beelden te reproduceren. Om de cartridge, moet u de juiste methode te gebruiken om de drie inktkleuren te vullen. Dit kan vrij gemakkelijk worden bereikt met een eenvoudige injectiespuit.

instructies

1 Leg een paar lagen van de krant op een vlakke ondergrond om morsen bij het werken op de cartridge te voorkomen.

2 Verwijder de HP 78 cartridge uit de printer en zet het niet op de top van de krant.

3 Zoek de drie vulling gaten aan de bovenkant van de HP 78 cartridge. Er zullen drie gaten gelijkmatig op afstand die zijn gevuld met plastic groene pluggen.

4 Duw de drie stekkers in de patroon met de punt van de schroevendraaier of ander gereedschap dat is dun genoeg om te duwen.

5 Vul het drie spuiten met 8cc gekleurde inkt. Elke spuit moet een enkele kleur te houden; een gele, een cyaan en magenta één.

6 Steek de gele spuit in de vullen gat gepositioneerd om de uiterst links. Duw hem zo ver naar beneden in de cartridge als het kan gaan en langzaam los 3 cc van de inkt. Breng de spuit omhoog in het midden van de cartridge en langzaam los van de resterende inkt. Doe hetzelfde voor de magenta vullen gat in het midden en de cyaan vullen gat gepositioneerd aan de rechterkant.

7 Plaats de HP 78 cartridge terug in de printer en laat het zitten voor acht uur om goed te genieten van de vervanging inkt. Voer een reinigingscyclus voor het begin normaal drukken.