How to Get Informatie over Laptops

How to Get Informatie over Laptops


Als je winkelen voor een laptop, is het belangrijk dat je doet veel onderzoek. Geen twee laptops zijn gelijk gemaakt, zelfs als ze binnen dezelfde prijsklasse vallen. Je moet aan vele factoren, inclusief harde schijf, RAM, vooraf geïnstalleerde software en de snelheid van de processor te overwegen. Er zijn verschillende methoden beschikbaar voor het krijgen van laptop informatie, afhankelijk van het soort informatie dat u op zoek bent naar. Met de juiste aanpak, kunt u specifieke informatie over de laptop garantie, hardware en software te krijgen.

instructies

1 Bezoek de website van de fabrikant of detailhandelaar voor meer informatie. Deze sites zijn voorzien gebruikersbeoordelingen naast systeem gegevens, die u helpen te begrijpen hoe betrouwbaar een specifiek model is. Systeemeisen vergelijkbaar in de winkel, maar uw goed mogelijk over betrouwbaarheid op het Internet.

2 Inspecteer informatieve aanplakbiljet van de laptop. Op de verkooppunten, worden de vloer modellen vaak voorzien van een klein bordje van gedetailleerd systeem specs. Deze plakkaat geeft informatie over snelheid van de processor, harde schijf ruimte, RAM en het besturingssysteem.

3 Vraag om een ​​vloer model te bladeren. Bij het verkennen van een PC laptop, klikt u op het menu "Start" met de rechtermuisknop op 'Computer' en kies 'Eigenschappen'. Dit geeft belangrijke spec informatie van het systeem, zoals RAM-geheugen en processor snelheid. Zorg ervoor dat het systeem specs overeenkomen met het bordje. Om deze informatie op een Mac te vinden, klikt u op het Apple-pictogram in de linker bovenhoek van het scherm, selecteert u "Over deze Mac" en vervolgens op "More Info".

4 Praat met een verkoper over andere zorgen of informatie over de garantie. Een verkoper kan in de hiaten in de informatie die u online invullen, op het bord en op de laptop zelf. De winkel kan uitgebreide garanties, arrangementen en andere bonussen die niet opgekomen tijdens uw andere onderzoek aan te bieden. De werknemer kan u ook vertellen over vooraf geïnstalleerde software. Alleen maar omdat een programma op de vloer model geïnstalleerd is betekent niet dat je daadwerkelijk krijgen het gratis bij uw aankoop.

Hints

  • Altijd praten met de verkoper in de buurt van het einde van uw proces van informatieverzameling. Het is het beste om de meeste kennis over het product te verkrijgen onafhankelijk, als sales medewerkers bepaalde functies kunnen overhype om te helpen de verkoop.