Hoe een bestand opslaan op een Micro USB Flash Drive

Een micro USB flash drive is een klein, draagbaar opslagapparaat. USB flash drives worden vaak gebruikt om bestanden van de ene naar de andere computer of om de opslagcapaciteit van een ander apparaat te vergroten (zoals een Xbox 360). Het enige verschil tussen een standaard USB-stick en een micro USB flash drive is de grootte. Hoe de schijf werkt en hoe u bestanden naar of uit het station blijft hetzelfde.

instructies

Verzenden naar

1 Sluit de micro-USB flash drive op elke beschikbare USB-poort op uw computer. Noteer de naam van het station wanneer het verschijnt in de kennisgeving lade (in de Windows-taakbalk).

2 Klik op het bestand dat u wilt overbrengen. Selecteer meerdere bestanden door het houden van de vaststelling van de "CTRL" toets.

3 Klik met de rechtermuisknop een bestand (ze zullen allemaal nog worden geselecteerd). Selecteer 'Verzenden naar' en klik op de naam van uw USB flash drive.

Drag and Drop

4 Sluit de micro-USB flash drive op elke beschikbare USB-poort op uw computer. Noteer de naam van het station wanneer het verschijnt in de kennisgeving lade (in de Windows-taakbalk).

5 Klik op de knop "Start" in de taakbalk van Windows. Klik op "Deze computer" ( "Computer" voor Windows Vista en Windows 7-gebruikers).

6 Dubbelklik op de naam van uw USB flash drive. Dit zal de opslag directory van de flash drive, waar alle bestanden worden opgeslagen te openen.

7 Sleep de bestanden die u wilt op het flash-station in de opslag directory.