Hoe kan ik een Emergency Boot CD voor een USB Drive aanmaken

Hoe kan ik een Emergency Boot CD voor een USB Drive aanmaken


Wees voorbereid op de onvermijdelijke virusaanval of onverklaarbare blauwe scherm des doods met een goed geformatteerde USB drive. Boot CD's bieden een manier om diagnostische tests en anti-virus scans op de harde schijf van de computer draaien zonder dat het hele systeem te laden, vaak in deze situaties het onvermogen om te laden de volledige OS is geen keuze. Verschillende boot CD's kunnen gratis worden gedownload en gekopieerd naar een USB flash drive voor gemakkelijk transport.

instructies

1 Download een opstart-cd. Deze boot CD zal beschikbaar zijn in een ISO image file-formaat en kan worden gedownload van dergelijke sites als UltimateBootCD.com of BootDisk.com. Anti-virus bedrijven verkopen vaak opstart-cd afbeeldingen met hun anti-virus software, als goed. Sla het ISO-bestand naar de root van de C: schijf.

2 Download en installeer een hulpprogramma om ISO image-bestanden te monteren. Windows ontbreekt de inheemse mogelijkheid om ISO image-bestanden te monteren. Microsoft biedt Virtual CD-Rom voor eerdere versies van Windows; andere gratis hulpprogramma's omvatten Virtual CloneDrive of Daemon Tools.

3 Download de Boot Sekte hulpprogramma via koppeling in Resources. Pak het gedownloade bestand en move "bootsect.exe" naar de root van de C: schijf.

4 Steek de USB-stick in de USB-sleuf van de computer.

5 Open de Opdrachtprompt met beheerdersrechten. Om dit te doen, selecteert u "Alle Programma's"> "Accessoires" van het Windows-menu Start met de rechtermuisknop op "Command Prompt" in de map Bureau-accessoires en selecteer "Als administrator uitvoeren."

6 Typ "diskpart" en druk op "Enter". Type "list volume" en druk op "Enter". Noteer het volume nummer en de stationsletter, zal de USB-schijf worden vermeld als "Verwisselbare."

7 Type "select volume #" (invoegen werkelijke aantal) en druk op Enter. Typ "actief" en klik op "Enter". Typ "exit" en druk op Enter. Typ "cd C:" en druk op "Enter". Typ "bootsect.exe / NT60 ABC: (invoegen werkelijke stationsletter) en klik op" Enter ".

8 Monteer de gedownloade opstart-cd ISO image-bestand met het hulpprogramma gedownload in stap 2. Raadpleeg de specifieke programma's helpbestanden voor toepassing richtingen. Eenmaal gemonteerd, zal de computer denken dat de opstart-cd is een fysieke cd in het optische station van de computer gestoken en weer te geven in "My Computer."

9 Blader door de inhoud van de gemonteerde ISO-bestand door met de rechtermuisknop te klikken op de virtuele schijf in Windows Verkenner en selecteer "Verkennen". Kopieer de volledige inhoud van de ISO-image-bestand door het selecteren van "Edit"> "Select All" en "Edit"> 'Kopiƫren'.

10 Blader door de geplaatste USB-station in Windows Verkenner. Plak de gekopieerde inhoud van de ISO-image op de USB-stick door select 'Bewerken'> 'Plakken'. Zodra de bestanden te kopiƫren, heb je een volledig bootable Emergency Boot CD op een USB flash drive gemaakt. Ontkoppel de ISO image en verwijder de USB-stick voor het veilig houden.