Over Paint Shop Pro Picture Tubes

Over Paint Shop Pro Picture Tubes


Sinds de invoering ervan, heeft Paint Shop Pro beeldbuizen één van de meest populaire van de Paint Shop Pro beeld gereedschap geweest. Er zijn hele websites gewijd aan de distributie van nieuwe beeldbuizen met Paint Shop Pro te gebruiken in verschillende versies. Ze zijn veel veelzijdiger dan de typische stempel buis die in vele andere grafische programma's.

Functie

Paint Shop Pro beeldbuizen zijn een veelzijdige verf instrument in de Corel Paint Shop Pro grafisch programma. Beeldbuizen kunnen worden gebruikt in vele verschillende manieren. Hun belangrijkste functie is om een ​​complexe afbeelding toe te voegen aan een grafisch bestand, net als een stempelkussen doet in andere grafische programma's. Echter, Paint Shop Pro beeldbuizen ook worden gebruikt als penselen om linten, neonbuizen en andere interessante effecten in graphics te creëren.

Geschiedenis

Beeldbuizen maakten hun eerste verschijning in Jasc Paint Shop Pro 5, uitgebracht in april 1998. De beeldbuis gereedschap werd meteen een grote hit met Paint Shop Pro-gebruikers, en het is opgenomen in alle versies sinds. Paint Shop Pro 7 veranderde het formaat van beeldbuizen en omvat een converter tool, zodat gebruikers hun Paint Shop Pro 5 kon omzetten en Paint Shop Pro 6 beeldbuizen naar een formaat dat kan worden gebruikt in Paint Shop Pro 7. In 2004, Jasc Paint Shop Pro werd overgenomen door Corel, en het nieuwe bedrijf blijft Paint Shop Pro beeldbuizen te ondersteunen.

Betekenis

Beeldbuizen hebben een van de meest gebruikte geweest en sprak over de functies van Paint Shop Pro, omdat ze voor het eerst in Paint Shop Pro 5. werden geïntroduceerd Vanaf het begin, Paint Shop Pro gebruikers beeldbuizen aangenomen en begon het creëren van hun eigen land. Sinds de oprichting van Paint Shop Pro beeldbuizen is relatief eenvoudig, buizen werd een populaire manier om grafische elementen tussen de Paint Shop Pro-gebruikers te delen. Er zijn vele Paint Shop Pro beeldbuis groepen op het net, als websites opgezet en onderhouden door individuele kunstenaars en ontwerpers. Veel collecties van beeldbuizen worden verpakt als uitvoerbare bestanden die automatisch uit te pakken en te installeren in de juiste Paint Shop Pro directory. Anderen zijn verdeeld in Zip-bestanden die in de gewenste Paint Shop Pro beeldbuis map moet worden uitgepakt. Beeldbuizen nog steeds één van Paint Shop Pro de meest populaire functies sinds de verwerving van het programma door Corel zijn.

types

Naast de twee verschillende beeldbuis bestandsformaten - een voor Paint Shop Pro 5 en Paint Shop Pro 6 en een die werkt met de volgende versie van Paint Shop Pro - zijn er drie belangrijke soorten van beeldbuizen. Hoewel er een aanzienlijke overlap tussen de verschillende soorten, zijn er ook een aantal fundamentele verschillen tussen hen. Meest beeldbuizen uit 08:58 kleine beelden die kunnen worden gebruikt als afzonderlijke stempels in Paint Shop Pro kunstwerk. De beeldbuis tool maakt het mogelijk de afbeeldingen om te re-sized worden, maar ook kan de gebruiker aan te geven hoe de beelden in het beeld wordt geplaatst. Bovendien hebben veel ontwerpers beeldbuizen gebruikt voor 3-D beeldbuizen die vaak worden "poser tubes", omdat zij vaak worden gemaakt met afbeeldingen die in de Poser 3-D imaging programma. Poser tubes vaak bestaan ​​uit slechts één afbeelding of figuur die kunnen worden gedropt imago van uw Paint Shop Pro achtergrond in. Ten slotte zijn sommige beeldbuis beelden bestaan ​​uit een bestand dat kan worden gebruikt als een Paint Shop Pro borstel. Gebieden in beeldbuizen worden vaak op deze manier gebruikt. Door het instellen van de beeldbuis hulpmiddel om een ​​continue afbeelding met zeer weinig ruimte tussen hen te creëren, kan bollen worden gebruikt om te tekenen met "tubes" en andere vormen.

Kenmerken

De Paint Shop Pro beeldbuis tool heeft een aantal van de gebruiker instelbare opties die de manier waarop tube beelden worden geplaatst en weergegeven in beelden die zijn gemaakt met Paint Shop Pro te controleren. Ten eerste kan de gebruiker een specifieke buis uit een galerie te kiezen. De beelden in de buis kan worden re-sized in het vak "Scale". De "Step" box kan de gebruiker om aan te geven hoe ver de beelden worden geplaatst wanneer de muis wordt gesleept. In het vak "Plaatsing Mode", kan de gebruiker kiezen "Continuous" of "Random" plaatsing. De "Continuous" instelling zet de tube beelden gelijkmatig verdeeld volgens de instelling "Step". "Random" zullen beelden willekeurig op afstand van één pixel te plaatsen om de instelling "Step". Tot slot, de instelling "Selection Mode" bepaalt hoe Paint Shop Pro selecteert de foto's worden geplaatst wanneer u de muis klikken.

potentieel

Paint Shop Pro beeldbuizen kan worden gebruikt om elementen om je eigen schilderijen --- vlinders en insecten toe te voegen aan een tuin scène, bijvoorbeeld. U kunt ook hele scènes met behulp van niets anders dan Paint Shop Pro beeldbuizen te maken. Enkele eenvoudige buizen maken perfecte uitgangspunt voor knoppen en sidebar afbeeldingen voor webdesigners. Paint Shop Pro beeldbuizen maken het ook heel gemakkelijk om achtergronden voor webpagina achtergronden en desktop achtergronden te vullen.

Waarschuwing

De beeldbuis tool kan alleen worden gebruikt op raster achtergronden in zowel grijswaarden of 16 miljoen kleuren beelden. Het zal niet werken in vector lagen of in andere kleurinstellingen.