Hoe kan ik toevoegen Clips aan Microsoft PowerPoint

Geïntegreerde video clips kan een waardevol element toevoegen aan een PowerPoint-presentatie. Voeg videobestanden naar de aandacht van uw doelgroep en presenteren van informatie vast te leggen in verschillende stijlen.

instructies

1 Klik op de dia waarin u wilt het videobestand.

2 Klik op "Invoegen" in de menubalk. Scroll naar "Insert Films en geluiden."

3 Klik op één van de twee opties voor het invoegen van videobestanden: ". Movie uit bestand" "Movie van Clip Organizer" of

4 Selecteer "Movie van Clip Organizer" om video-bestanden die zijn opgeslagen op uw computer te bladeren. Selecteer het gewenste bestand. Wanneer u wordt gevraagd, kiezen of u de video af te spelen automatisch of wanneer erop wordt geklikt te hebben.

5 Selecteer "Movie uit bestand" naar een specifieke video-bestand is opgeslagen op uw computer of netwerk te plaatsen. Dubbelklik op, of markeer en selecteer "OK".

6 Sleep het videobeeld naar de gewenste locatie en sleep de handgrepen om het beeld te vergroten of verkleinen.

7 Klik op het videobeeld aan "proefrit" het. Maak indruk op uw klanten, leraren, collega's en vrienden met uw indrukwekkende PowerPoint vaardigheden!

Hints

  • Gebruik video segmenten om product marketing strategieën voor te stellen, leveren korte documentaires en heden tutorials en educatief materiaal.
  • Klik met de rechtermuisknop op het videobeeld en selecteer "Edit Movie Object" om video volume aan te passen of beeldscherm functies te wijzigen.
  • Maak een back-up kopie van uw presentatie door overdraagt ​​aan een draagbaar apparaat. Inclusief alle gekoppelde mediabestanden ook.
  • Kijk in video-editing software om kortere video segmenten.
  • Wees je bewust van auteursrechten op het materiaal dat u gebruikt. Typisch, 30 seconden is een veilige cut-off.
  • Als de presentatie op een andere computer, zorg ervoor dat de geluidskaart, videokaart, video driver, het geheugen en de processor zijn geschikt voor uw presentatie.
  • De meeste videoclips worden niet direct in uw PowerPoint-presentatie opgeslagen. In plaats daarvan, ze zijn gewoon links naar bestanden elders opgeslagen op uw computer. Als de presentatie op een andere computer, zorg ervoor dat nodig videobestanden beschikbaar zijn.