Hoe om URL's van Google Search ExtractBij het samenstellen van een lijst van online bronnen voor een onderwerp kunt u alle websites die Google geeft voor een specifieke zoekopdracht te grijpen, maar je wilt niet de tijd te klikken op elke schakel en de URL handmatig kopiëren naar uw lijst. Het halen van URL's kunt u automatisch omhoog te trekken tot 1000 webadressen van een Google-zoekopdracht, zodat u carpaal tunnel niet zal krijgen van al die overbodige klikken.

instructies

Chrome

1 Ga naar de Google URL Harvester pagina (zie bronnen) en klik op de link "Install". Accepteer de installatie in de bar die opduikt aan de onderkant van uw browservenster door te klikken op "Doorgaan" en klik op 'Install'.

2 Uitschakelen Google Instant Search door te klikken op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek van de Google-pagina vervolgens te klikken op "Search-instellingen." Scroll naar beneden naar "Instant Search" en vink "handicap", en klik op 'Voorkeuren opslaan. "

3 Blader naar een zoekpagina van Google en type in uw zoekopdracht. In plaats van op "Enter" klikt u op de glimmende, nieuwe 'Harvest URL's "knop om een ​​overzicht van de URL's van die zoektocht te genereren. Druk op 'Ctrl + A "te selecteren alle URL's ze te kopiëren, door te drukken op" Ctrl-C "plakken in een document door op" Ctrl-V. "

Firefox

4 Installeer de Greasemonkey add-on voor Firefox (zie bronnen), zodat u het script kunt installeren. Klik op de link "Install" op de Greasemonkey pagina en accepteer de installatie.

5 Blader naar de Google URL Harvester pagina (zie bronnen) en klik op de link "Install". Klik op "Accepteren" en vervolgens op "Install" om sluit de installatie van het script.

6 Blader naar een zoekpagina van Google klik dan op het tandwiel in de rechter bovenhoek. Klik op "Search Settings" zet dan een vinkje in het vakje "Disable" de onmiddellijke zoekfunctie. Klik op 'Voorkeuren opslaan. "

7 Typ uw zoekopdracht en klik op de "Harvest URL's" knop. Druk op 'Ctrl + A "om alle tekst te selecteren en druk op" Ctrl-C "om het te kopiëren en uiteindelijk" Ctrl-V "zal de uitgepakte URL plakken in lijst document je.