Hoe om alle mensen die hebben uw AIM-schermnaam

Hoe om alle mensen die hebben uw AIM-schermnaam


AOL Instant Messenger is een programma dat het mogelijk maakt voor directe communicatie tussen twee of meer personen, hetzij door middel van tekst, spraak of door middel van video. Om bij te houden van die u communiceert regelmatig te houden, kunt u de gebruiker toe te voegen aan uw "Buddy List" en ze kunnen je toevoegen aan hen. Na verloop van tijd kunnen deze lijsten uitgebreid worden. Om erachter te komen wie heeft precies u toegevoegd aan hun lijsten, AIM heeft een optie beschikbaar die zowel het aantal buddy lists je op, alsmede de naam van de buddy-lijst, maar alleen als het maatje kiest voor deze informatie beschikbaar te zijn .

instructies

1 Begin uw AOL Instant Messenger-programma en aanmelden bij uw account.

2 Open het menu "Opties" op de bovenkant van de AIM-toepassing en de muisaanwijzer over de optie 'AIM'.

3 Selecteer "Show Buddy Lists Ik ben op" onder de optie AIM. Er wordt een venster geopend met het aantal mensen die u als hun vriend, evenals een lijst van die mensen hebben toegevoegd.

Hints

  • Om een ​​vriend die heeft toegevoegd je opdagen, dan moet dat maatje eerder hebben gekozen om hun buddy list te delen. Als ze dat niet hebben gedeeld hun lijst zal het scherm hun naam over te slaan, maar met vermelding van hun bestaan ​​door het aantal mensen dat wordt weergegeven zoals u hebben toegevoegd.