Hoe te verwijderen DropBox op een Mac

Dropbox biedt synchronisatie en back-up mogelijkheden via Dropbox internet service. De Dropbox client-applicatie is beschikbaar voor Windows, Mac en Linux. Als u niet langer van plan om Dropbox te gebruiken op je Mac of uw account heeft geannuleerd, is het een goed idee om de Dropbox-client te verwijderen om ruimte vrij te maken en het geheugen middelen. Mac OS X bevat geen centrale functie om programma's te verwijderen, wat betekent dat je zal moeten Dropbox handmatig te verwijderen.

instructies

1 Klik op het menu "Dropbox" aan de bovenkant van het scherm naast de klok en selecteer de optie "Quit". U kunt deze stap overslaan als Dropbox niet actief is.

2 Klik op het pictogram 'Finder' in het Dock om een ​​nieuw venster geopend. Klik op de "Applications" snelkoppeling aan de linkerzijde van het venster om de map Programma's in te voeren.

3 Zoek "Dropbox" in de map Programma's. Sleep vervolgens "Dropbox" naar de prullenmand in het Dock om het te verwijderen.

4 Klik op "Macintosh HD" in de linkerkant van het Finder-venster. Als u uw systeem harde schijf hebt hernoemd, klikt u in plaats daarvan het pictogram.

5 Open de map "Bibliotheek", dan is de map "Contextual Menu Items". Sleep de map "DropboxHelperTools" naar de prullenmand in het Dock.

6 Klik op uw gebruikersnaam in de linkerkant van het Finder-venster om naar uw thuismap. Sleep de "Dropbox" map naar de prullenmand in het Dock. Als u wilt dat de bestanden in je Dropbox-map te houden, deze stap overslaan.

7 Druk op de toets 'Ctrl' en klik op de prullenmand in het Dock, selecteert u de optie "Prullenbak legen" en klik op "OK."