Hoe maak je een 3D Achtergrond voor een object in Photoshop Maak

Hoe maak je een 3D Achtergrond voor een object in Photoshop Maak


Adobe Photoshop heeft een groot aantal instrumenten, filters en functies die u in staat om een ​​breed scala van grafische taken uit te voeren. Veel van deze instrumenten zijn in staat om precies te produceren het gewenste effect. Maar sommige effecten vereisen dat je een aantal verschillende functies om uw resultaat te combineren. Een voorbeeld hiervan is het produceren van een 3-D achtergrond voor een object in een foto. Het maken van deze illusie is niet moeilijk, maar het vereist het gebruik van verschillende gereedschappen.

instructies

1 Plaats de foto die u wilt werken op uw computer, kan dit worden gedaan door het scannen van de foto in, maar u zult waarschijnlijk betere resultaten te krijgen door de overdracht van het van een digitale bron zoals een camera, flash drive of SD-kaart. Als u de foto in te scannen, gebruik dan een resolutie-instelling van ten minste 600 dpi.

2 Open Photoshop. Selecteer "File" en klik op "Open". In het dialoogvenster dat wordt geopend, blader naar de afbeelding die u geladen en open het.

3 Selecteer de "Brush" tool. In de opties op de top kiezen voor een harde, middelgrote borstel. Klik nu op het pictogram "Quick Mask" aan de onderkant van de werkbalk. Gebruik de borstel om te schilderen over alles in de scene met uitzondering van de primaire voorgrond object. Nu hit "Quick Mask" opnieuw, en het object op de voorgrond zal een selectie worden. Selecteer "Edit" en klik op "Cut". Klik op het icoontje "Nieuwe laag", selecteer "Edit" en klik op "Plakken." Het beeld ziet er nu hetzelfde, maar de voorgrond object is gescheiden. Ga terug naar de eerste laag.

4 Herhaal stap 3, maar selecteert u het object of de objecten die het dichtst achter het eerste object zijn. Blijf dit herhalen een reeks lagen, elk met voorwerpen van variërende afstand op te maken.

5 Selecteer de achtergrond lagen. Kies "Filter" en vervolgens "Blur" en klik op "Gaussiaans vervagen." In het dialoogvenster stel de vervaging totdat je de preview.

6 Herhaal stap 5 met elke laag, het verminderen van de onscherpte bedrag elke keer. Maar maak je geen onscherpte toe te voegen aan de belangrijkste object op de voorgrond, die op de bovenste laag.

7 Selecteer "File" en "Save As." In het dialoogvenster de naam van uw bestand en sla het als een JPEG.