Over Acer Aspire 4530

Acer is een belangrijke speler in de laptop markt, waardoor de concurrenten een aantal ernstige hoofdpijn met zijn high-performance producten die worden aangeboden tegen een redelijke prijs. Nogmaals, Acer boven afgerond een configuratie die gericht zijn om zelfs de meest veeleisende gebruikers tevreden te stellen, dit alles onder de naam van de Acer Aspire 4530.

Onder de motorkap

Het hart van deze 14.1 "schoonheid is een AMD Turion X2 dual-core processor die tussen 1,9 en 2,4 gigahertz, afhankelijk van het model. Vol met 1-2 megabyte cache-geheugen, het is krachtig genoeg op de dagelijkse taken van een over te nemen normale gebruiker. om dingen te glad te gaan, de Acer 4530 is uitgerust met 1 of 2 GB aan RAM-geheugen, uitbreidbaar tot 4 GB.

opslagruimte

Afhankelijk van de uitvoering, de Acer Aspire 4530 wordt geleverd uitgerust met een SATA harde schijf van maximaal 320 GB. Als dat niet genoeg is, kunnen gebruikers gegevens op externe media zoals cd's of dvd's met behulp van de DVD Multi-brander op te slaan.

multimedia

Verantwoordelijk voor de multimedia-inhoud is de laptop NVIDIA GeForce 9100M chipset. Met 256 MB dedicated geheugen en een andere 496MB aan geheugen beschikbaar via de TurboCache Technology, de GeForce 9100 is een heel krachtige chip. Hij presteert goed voor de dag-tot-dag taken zoals surfen op het internet, bladeren door foto's en documenten te bewerken, en zelfs geeft een aantal goede resultaten met niet-zo-veeleisende games. De Aspire toont beelden op een 14,1 "WXGA LCD-scherm. Profiterend van CrystalBrite-technologie, levert kristalheldere beelden met een 1280 x 800 pixel resolutie.

Een HD audio-uitgang met geïntegreerde speakers, webcam en 5-in-1 kaartlezer maken het multimedia-pakket aangeboden door de laptop.

connectiviteit

Naast de Gigabit LAN en Wi-Fi-netwerk connectors, is de Acer Aspire 4530 ook uitgerust met een Bluetooth 2.0 module om de communicatie met mobiele apparaten te vergemakkelijken.

Mobiliteit

De Acer Aspire 4530 wordt geleverd met een 6-cell batterij, die in staat houden van de laptop up and running voor ongeveer 3 uur, afhankelijk van de uitgevoerde activiteiten.

Kijken en voelen

De laptop wordt geleverd in een elegante zwarte afwerking. Het toetsenbord heeft een strak uiterlijk, het bijhouden van de Acer-specifieke vorm voor de spatiebalk en de Alt-toets. Vijf knoppen zijn beschikbaar op de linkerkant van het toetsenbord om snel toegang tot connectiviteit functies zoals Bluetooth te bieden. Ook in de linkerbovenhoek, geïntegreerd in de speakers bar is de snelle toegang knop om Acer Empowering Technology, een multimedia-en power management tool. Het touchpad, gelegen in het centrum onder het toetsenbord, voorzien van een verticale en horizontale zoom voor eenvoudige navigatie.