Microsoft Security Updates installeren nietwaar

Microsoft Security Updates installeren nietwaar


Microsoft levert regelmatig beveiligingsupdates voor gebruikers van zijn software via het internet. Deze updates automatisch te installeren. Als ze dat niet doen, zijn er een paar stappen die u kunt nemen om het probleem op te lossen.

Troubleshooter

Windows heeft een ingebouwde probleemoplosser die uw systeem scant naar de oorzaken van het probleem dat u ondervindt met uw updates. Klik op de "Start" knop en vervolgens op "Configuratiescherm." Typ "Troubleshooter" in het zoekvak boven aan het venster, kies dan "Problemen oplossen." Kies "Systeem en beveiliging" in het menu gepresenteerd, klik dan op "Fix problemen met Windows Update." De probleemoplosser zal zoeken naar problemen en ze op te lossen.

Harde schijf

Controleer of er voldoende ruimte op uw harde schijf om de updates die u probeert te installeren tegemoet te komen. Als uw schijf vol is, verwijdert u een aantal onnodige bestanden of programma's vrij te maken wat ruimte. Veel beveiligingsupdates gedistribueerd door Microsoft zijn belangrijke fixes om uw computer te beschermen tegen aanvallen, dus het is van vitaal belang dat u ervoor zorgen dat ze met succes geïnstalleerd.

update handmatig

Automatische updates kan falen om een ​​aantal redenen. Als je een probleem hebt ervaren, proberen om handmatig bij te werken. Klik op de knop "Start", voert u "Update" in het zoekvak en selecteer "Windows Update" in het menu. Klik op "Controleren op updates" aan de linkerkant van het venster en installeer dienen voorstellen voor eventuele updates.