Hoe krijg je een hogere Search Engine Ranking

Als u eigenaar of beheerder van een website, kunt u een hogere zoekmachine ranking en meer verkeer met een paar stappen te krijgen. Zoekmachine optimalisatie is een gratis, eenvoudige en effectieve manier om meer verkeer naar uw website.

instructies

Hoe krijg je een hogere Search Engine Ranking

1 Controleer de huidige zoekmachine ranking voor uw website door te typen in uw zoekwoorden in de zoekmachine. Volg de datum en de positie van elk zoekwoord zin om te zien hoe het verbetert bij elke wijziging.

2 Geef je mening over de wedstrijd. Kijk naar de websites die worden vermeld op de eerste pagina van de zoekmachine resultaten voor de gekozen zoekwoord fase. Bestudeer de keyword density, titels en andere tekst en beeld plaatsing te bepalen wat maakt het hogere rang.

3 Controleer keyword density van uw website, dat is het aantal zoekwoorden gedeeld door de totale woorden op de pagina. Bewerk de webpagina tot 4% onder - 6% keyword density voor een zoekwoord met behulp van onderzoek van stap 2.

4 Actualiseren van de website vaker. Verbeteren van bestaande pagina's en voeg nieuwe pagina's met meer trefwoord zinnen te richten. Zoekmachines voorkeur websites die inhoud van hoge kwaliteit en regelmatige updates hebben. Het toevoegen van meer pagina's verhoogt je kansen om online ontdekt van een trefwoord zoeken.

5 Haal meer backlinks door middel van social bookmarking websites, artikel directories en wederzijdse link uitwisselingen. Zoekmachines belonen websites die meer links die verwijzen om het te hebben. Wederzijdse links helpen, maar relevant, one-way links zijn beter.

6 Laat de website leeftijd. Oudere websites krijgen een hogere ranking in de zoekmachines. Zoekmachines gelijkstellen een langere geschiedenis met een hogere kwaliteit website. In de eerste paar maanden van een website, kan het moeilijker hoog in de zoekmachines te worden gerangschikt voor uw zoekwoorden zijn.

Hints

  • Kies zoekwoorden met een hoge vraag en weinig aanbod door het controleren van Wordtracker's hulpprogramma voor zoekwoorden en Google search. Overweeg de aanschaf van een domeinnaam die je primaire zoekwoord voor een boost in de zoekmachine rankings bevat. Overwegen het inhuren van een zoekmachine optimalisatie (SEO) writer te ontwikkelen of te bewerken website content.
  • Niet overdrijven uw zoekwoorden - nooit boven een keyword density tarief van 6%. Probeer niet om uw zoekwoorden, spam te verbergen, of gebruik maken van dubieuze websites als free-for-all sites voor marketing. Zoekmachines zullen uw site voor zwarte hoed tactiek te bestraffen.