Hoe kan ik toevoegen aan een tabel in Word 2003

Randen kunnen de tabellen die u maakt in Microsoft Word 2003 een meer professionele uitstraling te geven. Door het verhogen van de breedte van de lijn, het toevoegen van twee of zelfs drie lijnen, zal de tafel te vallen, waardoor u een beter ontwerp. Hier zijn een paar eenvoudige stappen laten zien hoe u randen toevoegen aan een tabel in Word 2003.

instructies

1 Open Microsoft Word. Doe dit door te klikken op de knop "Start" en selecteer "Microsoft Word."

2 Teken je tafel. Zorg ervoor dat u het juiste aantal kolommen en rijen toe te voegen voor de informatie die u wenst op te nemen. Voor meer hulp over hoe je tabellen te tekenen, klikt u op het menu "Help" op de "Standard" taakbalk.

3 Klik op de cursor op uw tafel. Een doos met een directionele kruis zal verschijnen op de linker bovenhoek. Klik op die doos; het zal de hele tabel te selecteren voor het bewerken doeleinden.

4 Klik met de rechtermuisknop op de tafel en een menu verschijnt. Kies de optie 'Randen en arcering ". Selecteer het tabblad "Rand" op de top van het menu.

5 Selecteer de rand die u wilt uw tafel om te laten zien. Elke optie: Geen, Box, All of Grid zal u een andere stijl van de grens te geven voor de tafel. Deze kunnen worden bekeken in het voorbeeldvenster aan de rechterkant van het menu "Randen en arcering".

6 Kies de breedte van de lijnen u in de tabel gebruikt. De lijnen kunnen worden geselecteerd in het preview-scherm van het menu "Randen en arcering".

7 Klik op de directionele lijnen in het scherm "Voorbeeld", en toevoegen of verwijderen van deze lijnen op de tafel preview. Dit laat je het uiterlijk van het aan te passen door het verwijderen of randen toe te voegen aan specifieke cellen op de tafel.

8 Klik op "OK" in het menu, en kijk naar het eindproduct in uw document.

Hints

  • Bij het selecteren van de doos, zorg ervoor dat de hele zaak is gemarkeerd. Je kunt niet naar het menu "Randen en arcering" krijgen, tenzij het al is geselecteerd.
  • De "Customize" optie in het menu "Randen en arcering" laat je de grenzen stijl naar uw wens. U kunt dit doen op het scherm "Preview" in dat menu zo goed, dat wel.
  • Als u kleur gebruiken in uw grenzen, zullen ze niet verschijnen in de gedrukte exemplaar, tenzij u een kleurenprinter gebruiken.
  • Je moet de optie "Customize" te gebruiken als u van plan bent om specifieke wijzigingen aan de grens buitenkant van de opties die u worden gegeven in het scherm "Randen en arcering" te maken. Als je dat niet doet, moet je dat veranderen voor elke tafel in plaats van te beginnen met het specifieke ontwerp dat u te maken te maken.