Hoe kan ik een Apple Mac-laptop verbinding met het internet via een Linksys Wireless-G USB-netwerkadapter

Hoe kan ik een Apple Mac-laptop verbinding met het internet via een Linksys Wireless-G USB-netwerkadapter


Als u een Apple-computer die geen Airport mogelijkheden, kunt u zich buitengesloten voelen van de draadloze lus. De meeste Macs zal komen met een ingebouwde AirPort-kaart, maar als uw Airport-kaart niet goed werkt, kunt u een Linksys Wireless G USB-adapter te gebruiken om toegang te krijgen tot het internet. De meeste gebruikers niet aan de Wireless G adapter goed te gebruiken, omdat ze niet de juiste software op hun computer is geïnstalleerd.

instructies

1 Sluit de Linksys Wireless USB-adapter aan op een vrije USB-poort op je Mac.

2 Klik op de "Apple" teken aan de bovenkant van uw "Finder" en selecteer "System Preferences" van de keuzes. Klik op de knop "Netwerk" op het netwerk voorkeuren te openen.

3 Klik op het kleine "+" teken in de linker gedeelte van het venster te zien of uw USB-adapter van uw computer wordt herkend. Als de adapter wordt herkend, dan sla stap 3.

4 Ga naar de website van Linksys via een bekabelde verbinding van uw kabelmodem, en download de nieuwste firmware en de installatie van de software voor uw apparaat. Installeer de software door te dubbelklikken op de installatie-icoon software, en start de computer opnieuw op te starten.

5 Klik op de knop "Create" op de onderste rechterkant van het venster "Netwerk" en selecteer uw Linksys adapter uit de linkerkant van het venster. Uw adapter zal de netwerken te scannen in uw omgeving en aan te sluiten op een beschikbare één.

Hints

  • Altijd update van de firmware om de beste Internet-verbinding te krijgen.