Hoe om te controleren het register op fouten

Het register is een hiƫrarchische database waarin uw computer registreert belangrijke gegevens, instellingen en opties voor uw besturingssysteem en applicaties. Zonder het register, zou uw computer gewoon ophouden te functioneren. Wanneer er een fout optreedt in het register, kan dit ertoe leiden dat uw computer veroorzaken op verschillende manieren. Computervirussen graag verstoppen in het register, en wordt meestal aangeduid als fouten. Er zijn een paar freeware programma's die u kunt gebruiken om uw register te controleren op fouten en ze op te lossen.

instructies

CCleaner

1 Download en installeer de nieuwste versie van CCleaner (zie bronnen).

2 Launch CCleaner. Klik op het icoon "register" in het linker menu.

3 Klik op de knop "Scan voor problemen". CCleaner zal uw register te controleren op fouten. Klik op de "Fix geselecteerde problemen" knop om de slechte bestanden in je register te verwijderen.

Free Registry Cleaner

4 Download en installeer de nieuwste versie van Free Registry Cleaner installeren (zie bronnen).

5 Lanceren Free Registry Cleaner en klik op "Scan Now" in het menu aan de linkerkant. Free Registry Cleaner controleert op fouten.

6 Klik op de "Fix all" knop om alle fouten te herstellen, of selecteer alleen de fouten die je wilt oplossen door er op te klikken en vervolgens te klikken op de "Fix selected" knop.

Eusing Free Registry Cleaner

7 Download en installeer de nieuwste versie van Eusing Free Registry Cleaner (zie bronnen).

8 Launch Eusing Free Registry Cleaner en klik op "Scan register issue" in het menu aan de linkerkant. Eusing Free Registry Cleaner controleert op fouten.

9 Selecteer de fouten die je wilt vastleggen en klik op "Repareren register kwestie" in het menu aan de linkerkant.