De beste gratis Outlook Utilities

Microsoft Outlook is een populaire desktop e-mail client die gebruikers de mogelijkheid geeft om te ontvangen en e-mails, afspraken plannen te sturen, contacten beheren en in te voeren journaalposten voor de facturering - allemaal vanaf uw bureaublad van de computer. Hoewel de Outlook e-mail client misschien goed uitgerust om de behoeften van de meeste gebruikers te voldoen, zijn er een aantal hulpprogramma's of add-ons die, wanneer toegevoegd, maakt Outlook meer plezier en nuttig bij het voldoen aan uw dagelijkse behoeften en activiteiten.

Easy2Add

Deze add-in voor Outlook stelt gebruikers in staat om snel evenementen, zoals afspraken en vergaderingen aan de Outlook-agenda toe te voegen zonder Outlook. U kunt een memo typen, bijvoorbeeld, "Meeting Brad voor de lunch maandag om 13:00," en Easy2Add zal uitzoeken wat je bedoelt en nieuwe event in Outlook voor u.

Personal Folders Backup Tool

Gebruikers kunnen een back-up van hun Outlook-gegevens, hetzij op hun flash drives, een harde schijf of een netwerkserver. De tool stuurt ook regelmatig herinneringen op latere back-ups te maken. Deze tool ondersteunt alleen bestanden met persoonlijke mappen in PST-bestand formaat en biedt geen ondersteuning voor de Aziatische Windows-besturingssysteem met de Engels versie van Office.

FBLook

Met FBLook, kunt u voorkomen dat ontbreekt op uw social networking-activiteiten. De FBLook voor Outlook add-in kun je de status van berichten van Outlook bij te werken en stelt je status om songs die u momenteel speelt op Media Player of iTunes ook. Zodra dit programma wordt toegevoegd aan Outlook kunt u statussen vrienden 'en andere meldingen te zien zonder de toegang tot de website vanuit een browser.

TwinBox

TwinBox stelt Outlook-gebruikers om de Twitter-status direct vanuit MS Outlook te werken en te ontvangen vrienden te werken ook. Sinds TwinBox naadloos integreert Twitter in Outlook, zijn tweets van vrienden opgeslagen als e-mails in een map die u opgeeft.