Hoe maak je een Cd-boekje in Microsoft Word Maak

Hoe maak je een Cd-boekje in Microsoft Word Maak


Maak een cd-boekje voor uw op maat gemaakte CD of vervang een verloren boekje, met Microsoft Word. De populaire tekstverwerkingsprogramma heeft verschillende templates geïnstalleerd te helpen creëren zelfgemaakte projecten en andere sjablonen kunnen worden gedownload en geïnstalleerd vanuit het Woord applicatie. Bewerk de sjabloon met aangepaste tekst, kleuren en afbeeldingen om een ​​one-of-a-kind CD boekje te maken. Een aangepaste boekje zal helpen om uw cd's lijken meer professionele, terwijl ook het verstrekken van nuttige informatie.

instructies

1 Open Microsoft Word 2007, klikt u op het menu "Bestand", klik vervolgens op "Nieuw." Dit opent een lijst met beschikbare sjablonen waaruit u een nieuw document kunt maken.

2 Klik op "Meer categorieën" om meer soorten templates weer te geven en klik op 'Case inserts. "

3 Selecteer een van de cd-doosje templates en klik op "Download". Een nieuw document wordt geopend met de sjabloon reeds opstelling.

4 Klik op de tekst op de sjabloon en vervang het met uw eigen tekst. Verwijder eventuele extra tekst die u niet wilt.

5 Druk het document af, knip dan de brochure pagina's langs de lijnen en nieten ze samen. Steek het boekje in het cd-doosje.

Hints

  • U kunt de tekst grootte, kleur en opmaak wijzigen van een sjabloon op de werkbalk op dezelfde wijze als alle andere tekst.