Hoe te verwijderen van een Flash-Glare van een foto

Hoe te verwijderen van een Flash-Glare van een foto


Een onverwachte gebeurtenis kan een anders groot beeld ruïneren. Je verwacht niet dat iemand om rode ogen te ontwikkelen in een foto, en je hoeft niet verwacht lens flare af te reflecteren achtergrondobjecten en ruïneren uw schot, maar deze dingen gebeuren. Gelukkig, moderne photoediting software geeft ons alle tools die we nodig hebben om lens flare verwijderen uit elke foto. De exacte optie die u gebruikt zal afhangen van de kenmerken van het object dat als gevolg van het licht van de lens flare. Zoals met de meeste photoediting taken, Photoshop is de beste editing software voor het verwijderen van een flash-glare.

instructies

Met behulp van de Healing Brush

1 Maak een dubbele laag van je afbeelding en sluit de originele afbeelding. Werk altijd op een dubbele laag in Photoshop dat de oorspronkelijke afbeelding ongewijzigd in geval laat je een fout maakt.

2 Selecteer de helende brush tool. Stel de penseelgrootte tot een formaat dat kleiner is dan een van de gebieden waar u nodig hebt om de lens flare te repareren. Definieer je brongebied. Kies de bron uit een gebied dat overeenkomt met de kleur en textuur van de oppervlakte van de foto uit die u probeert te verblinding te voorkomen.

3 Gebruik de helende penseel uit te borstelen de schittering. De helende borstel zorgt voor een vermenging effect. Gebruik het gereedschap rond de randen van de glans zachtjes mengen in de omringende kleuren.

Met behulp van Clone Stamp

4 Selecteer de kloonstempel.

5 Houd de ALT-toets op het toetsenbord. Klik op een gebied met je kloon stempel die dicht bij de lens flare, maar dat betekent niet daadwerkelijk vertonen geen flare zelf. U wilt dat de kleur zo dicht mogelijk overeenkomen.

6 Gebruik de kloon stempel te schilderen over het gebied waar sprake is van lens flare tonen. Het nemen van een tweede kloon monster van een iets andere kleur kan nodig zijn als de flare wordt met een oppervlakte waar meer dan één kleur.

Hints

  • Als de lens flare is in de buurt van de grenzen van het beeld, kunt u vinden het gemakkelijker om de flare uit in plaats van te snijden dan proberen om het te retoucheren.
  • De bovenstaande instructies zijn voor de meest gebruikte foto-retouchering programma, dat is Adobe Photoshop. Soortgelijke instrumenten en werkwijzen kunnen ook worden gebruikt voor Photoshop Elements en Apple Aperture.