Hoe op te nemen van iTunes op cd

Hoe op te nemen van iTunes op cd


Het creëren van een cd in iTunes is vrij eenvoudig. De muziek die je beheren op uw computer kunnen worden geëxporteerd naar een audio-, MP3- of data-cd, afhankelijk van het gewenste formaat. Het proces draait om het gebruik van playlists, die ook een kenmerk van iPods zijn.

instructies

1 Open iTunes. Als u geen iTunes hebt, kun je deze gratis downloaden.

2 Selecteer "New Playlist" in het menu "Bestand". Noem de afspeellijst maar je zou willen.

3 nummers uit de iTunes-bibliotheek slepen naar de nieuwe afspeellijst. U kunt ook gebruik maken van het kopiëren en plakken functies om dit te doen. Als de nummers die u wilt op een cd te zetten zijn niet in je iTunes-bibliotheek, moet je ze eerst toevoegen. Doe dit met de "Add File / Map aan bibliotheek" functies in het menu "Bestand".

4 Zet de nummers in de gewenste volgorde door ze binnen de playlist te slepen.

5 Plaats een lege cd in uw cd-station.

6 Selecteer de "Burn playlist Disc" optie in het menu "Bestand". Zorg ervoor dat de opties worden geconfigureerd als u wilt. U kunt de CD schrijfsnelheid evenals het type CD dat wordt gemaakt configureren. Als u het maken van een audio-cd, iTunes geeft je ook de nuttige optie van de kloof tussen nummers selecteren. Als sommige van uw songs samen bloeden, selecteert u "geen" in dit menu.

7 Klik op de knop "Burn".

Hints

  • Als u eigenaar van een iPod, zal de playlists die u maakt voor het branden van cd's worden geüpload naar uw iPod de volgende keer dat je het synchroniseren met iTunes. Als u niet wilt dat dit gebeurt, verwijdert u uw afspeellijst na het branden van de CD. De nummers worden niet verwijderd.