Hoe maak verjaardagskaarten voor iedereen op het internet gratis

Hoe maak verjaardagskaarten voor iedereen op het internet gratis


Als je weinig tijd of geld hebt en je beseft dat je een verjaardagskaart nodig hebt, moet je niet verder te gaan dan de dichtstbijzijnde computer. Het is gemakkelijk om online af te drukken gratis verjaardagskaarten of gratis e-cards recht in iemands inbox te sturen. Er zijn een paar verschillende websites die u kunt gebruiken om gratis verjaardagskaarten online te creëren.

instructies

Gratis verjaardag e-Cards

1 Kies een website, zoals Blue Mountain of Hallmark (zie Bronnen voor een link) naar een gelukkige verjaardag e-card online te verzenden. Klik op de link die zegt "maak een e-card" om te beginnen met het ontwerpen van de e-card van uw keuze.

2 Voer het e-mailadres van de ontvanger nadat u uw e-card te ontwerpen. Geef ook uw e-mailadres, zodat u een melding kunt ontvangen zodra de e-card is bekeken. Typ een korte persoonlijke begroeting in het veld bericht als u kiest. Voer de datum waarvoor u de e-card worden verzonden. Geef om ofwel te sturen van de kaart onmiddellijk of op een latere datum.

3 Een voorbeeld van uw kaart voordat u het verzendt. Als de spelling juist is en alles ziet er zoals het hoort, druk op de knop 'Verzenden'.

Gratis Printable Verjaardag

4 Bezoek de website Magische Koninkrijk (zie Bronnen voor een link) om een ​​printbare verjaardagskaart te creëren. Als u nog niet hebt, download en installeer Adobe Acrobat (zie Bronnen voor een link) gratis op uw computer.

5 Blader door de selectie van gratis printbare verjaardag kaarten op de website Magische Koninkrijk. Selecteer degene die je wilt afdrukken. Verander de verwoording, indien gewenst, met behulp van de Adobe-software, waar de wenskaart verschijnt op uw computer.

6 Print de kaart met behulp van uw eigen printer. Vouw het papier zoals aangegeven op de website Magische Koninkrijk en ondertekenen van de kaart voordat u het verzendt.