Hoe te vinden waar Verborgen iPhoto beelden worden opgeslagen

Hoe te vinden waar Verborgen iPhoto beelden worden opgeslagen


IPhoto slaat al uw foto's in een speciale bibliotheek bestand in de map van uw Mac foto's, zodat u nodig heeft om uw bestanden rechtstreeks te vinden uit het programma. Als je de foto's gemarkeerd als verborgen in de iPhoto-bibliotheek, eerst zichtbaar maken van de foto's, zodat ze worden weergegeven wanneer u bladert een album of de bibliotheek. Na het zichtbaar maken van de beelden, kunt u zowel de plaats van het oorspronkelijke beeld en de gewijzigde versie, die alle wijzigingen die u in iPhoto, omdat je voor het eerst de afbeelding geïmporteerd omvat lokaliseren.

instructies

1 Open iPhoto. Klik op de bibliotheek of album met de verborgen foto's in het linkervenster.

2 Klik op de "View" menu en selecteer "Verborgen foto's." Dit geeft alle verborgen foto's en toont een oranje "X" in de rechter bovenhoek van elke verborgen afbeelding.

3 Klik op de verborgen foto die u wilt zoeken. Klik op het menu "Bestand" en selecteer "Reveal in Finder" gevolgd door "Modified File" of "originele bestand." Het oorspronkelijke bestand is de originele foto, zonder enige bewerkingen die u in iPhoto, en het gewijzigde bestand is de foto in zijn huidige staat. Dit opent een Finder-venster dat de foto's dossier belicht en toont de map die de afbeelding bevat.

4 Met de rechtermuisknop op de naam van de foto's in het Finder-venster en kies "Get Info. ' Naar de foto's gehele index pad naast "Waar" in het hoofdstuk "Algemeen" van het bestand eigenschappen. Om de foto voor een meer toegankelijke map kopiëren met de rechtermuisknop op de naam van de foto's in het venster Finder en selecteer de optie "Copy" dat de naam van de foto's omvat. Rechtsklik op het bureaublad of een andere map en selecteer "Plakken Item."