Hoe stel ik een Cisco ASA Met Business Class DSL?

Hoe stel ik een Cisco ASA Met Business Class DSL?


Cisco Adaptive Security Appliances (ASA) zijn apparaten die firewall diensten uitvoeren op netwerken. Enkele van de kenmerken van de ASA serie zijn anticipatie aanval bescherming, controle van de toepassingen en netwerkactiviteiten in veiligheidsoperaties en hoge bandbreedte snelheid van de verbinding voor een snelle levering van beveiligingsprotocollen netwerk hosts en pc's. Digital Subscriber Line (DSL), een communicatie-afgiftesysteem, wordt een last-mijl technologie, omdat de verbindingen alleen bestaan ​​tussen een telefooncentrale station om een ​​huis of op kantoor, maar niet tussen schakelstations.

instructies

1 Klik op 'Start' en vervolgens "Programma's" en start de router verbinding programma. Als de router scherm omhoog komt, de editor automatisch gestart. Typ "enable" om privilege-modus van de router in te voeren. Het voorrecht mode scherm ziet eruit als "Router #" en is een elementaire modus, waarin beperkte configuratie kan plaatsvinden.

2 Typ "config t" om globale configuratie-modus van de router in te voeren.

3 Type "-interface Ethernet 0/0" om de Ethernet-interface te configureren. De "0/0" identificeert als de eerste interface. Typ "switchport toegang VLAN2," dan "geen afsluiten." Typ "exit" om terug te keren naar globale configuratie-modus.

4 Type "-interface Ethernet 0/1" aan op de Ethernet-poort 0/1 configureren. Typ "switchport toegang vlan1" aan de poort om vlan opdracht uit te voeren. Schakel de Ethernet-poort 0/1 met het commando "geen shutdown". Typ "exit" om terug te keren naar globale configuratie-modus.

5 Typ "-interface vlan1." Type "nameif binnen," en vervolgens "security-level 100." Type "ip adres 192.168.10.1 255.255.255.0," dan "geen afsluiten." Type "exit" om terug te keren naar de globale configuratie-modus.

6 Type "-interface VLAN2" gevolgd door "nameif primaire-dsl." Typ "security-niveau 0." Om een ​​IP-adres, type "ip adres 200.200.200.200 255.2.55.255.0", gevolgd door toewijzen "no shutdown." Typ "einde" om terug te keren naar privilege mode. Typ "copy run start" om de configuratie op te slaan.