Hoe maak je een G-1050 Multimedia Speaker System Problemen

Hoe maak je een G-1050 Multimedia Speaker System Problemen


De G-1050 multimedia-luidsprekersysteem is een audio-luidsprekersysteem is ontworpen voor computer audio en video te gebruiken voor film, video games, muziek en dag-tot-dag te gebruiken. Terwijl de vaststelling van uw G-1050 luidsprekersysteem kan worden gecompliceerd en buiten bereik voor de meeste consumenten, zijn er dingen die je kunt doen om te helpen bij het vaststellen van uw problemen en kleine problemen met het systeem op te lossen. Interne reparaties moet niet worden geprobeerd, tenzij je een sterke achtergrond in spreker reparatie.

instructies

1 Controleer de voedingskabel en zorg ervoor dat deze is aangesloten op de wand of een werkende overspanningsbeveiliging. Verwissel de stroomkabel met degene die je weet dat het werkt of testen met een multimeter voor continuïteit. Alle multimeters zijn anders - zorg ervoor dat u de instructies over hoe de jouwe te gebruiken als u niet zeker bent te lezen.

2 Test de kabels aansluiten van uw computer of audio-apparaten, zoals een mp3-speler of cd-speler met een kabel tester. Als alternatief kunt u het testen van de kabels met apparaten die je kent werkt of gebruik kabels die je kent volledig functioneel te zijn als je geen toegang hebt tot een kabel tester te hebben.

3 Zoek de volumeregeling op uw luidsprekersysteem en zorg ervoor dat het wordt gedraaid voorbij het laagste punt. Controleer of de uitgang te maken van uw geluidskaart of computer is niet gedempt en daagden ook. Soms computers automatisch de audio-uitgang te dempen wanneer een apparaat op is aangesloten of losgekoppeld van het systeem.

4 Beweeg je luidsprekersysteem in de buurt van een apparaat dat u weet dat het werkt, zoals een huis CD-speler of dvd-speler, en test het met een hoofdtelefoon of een andere set luidsprekers en versterker. Het is mogelijk dat geluidskaart of audio-uitgang van uw computer is de schuld van audio-problemen en niet het luidsprekersysteem.

5 Test uw luidsprekers individueel aan een beschadigde spreker te lokaliseren. U kunt dit doen door simpelweg het loskoppelen van de luidsprekers een voor een of de audio evenwicht rond te bewegen in de audio bijkeuken van uw computer. Waar kunt u deze informatie te vinden zal variëren op basis van het programma, het besturingssysteem en het type computer dat u gebruikt.

Hints

  • Open nooit de componenten van uw luidsprekersysteem of uw product nog onder de garantie. Het openen van de luidsprekers kan de garantie ongeldig maken, en als je niet weet hoe het systeem goed vast te stellen zodra u de behuizing te verwijderen, kunt u meer schade dan goed doen. Zoek hulp van een getrainde professionele technicus.