DIY Pixel Qi schermen

Pixel Qi is een bedrijf dat een speciaal LCD-scherm is ontworpen voor laptops produceert. Deze displays hebben de mogelijkheid om te zetten in een tablet reader tentoongesteld in het omzetten van een schakelaar. Dat betekent dat als u probeert om uw netbook te gebruiken buiten in de felle zon, kunt u de knop omdraaien en het scherm wordt als dat van een Kindle. Dit reduceert schittering, maar je moet eerst het LCD-scherm installeren op uw netbook voordat u deze kunt gebruiken.

instructies

1 Schakel de netbook en haal de batterij uit het compartiment aan de onderkant van het toestel.

2 Verwijder alle schroeven uit de plastic bezel (frame) dat het LCD-scherm van de netbook omringt. Deze schroeven zijn meestal gelegen langs de boven- en onderkant van de ring.

3 Wrik de rand van het scherm door de hoeken.

4 Verwijder alle schroeven van de zijkanten van het scherm zelf.

5 Til het scherm uit zijn behuizing en haal het lint kabel die loopt van de computer op een poort aan de achterkant van het scherm. Zet de netbook scherm opzij.

6 Steek de platte kabel in de poort aan de achterkant van het scherm Qi. Zorg ervoor dat het scherm Qi overeenkomt met de afmetingen van uw netbook en is compatibel met het. Deze informatie is te vinden op de doos van het scherm Qi.

7 Breng het scherm in de netbook behuizing en de schroeven te vervangen.

8 Vervang de bezel en schroeven. Bij het gebruik van uw netbook kunt u nu druk op de knop aan de onderkant van het scherm om te zetten in haar reader-modus.

Hints

  • Het verwijderen van het scherm van uw netbook vervalt de garantie.