Hoe gebruik Sticky Notes voor notities

Hoe gebruik Sticky Notes voor notities


Je hoeft niet ataxiophobic te profiteren van Sticky Notes te zijn. Sticky Notes-software kunt u de computer notities gemakkelijk en zonder de rommel en de kosten van papier te zetten. U kunt de data, gebeurtenissen en telefoonnummers te houden voor een gemakkelijke toegang op uw desktop. Kleurcodering uw notities zorgt voor een gemakkelijke prioriteren en organisatie.

instructies

Het maken van notities

1 Ga naar het menu Start en kies de map Bureau-accessoires en selecteer Sticky Notes. U kunt ook het woord kleverige in het zoekvak van het menu Start en kies Sticky Notes. De eerste noot zal verschijnen op het bureaublad.

2 Typ je tekst in de geopende notitie.

3 Om een ​​nieuwe notitie te maken, klikt u op de Note knop Nieuw of gebruikt u de sneltoets "CTRL + N." U kunt ook met de rechtermuisknop op het pictogram van de toepassing in de taakbalk en selecteer Nieuwe notitie. Dit zal nog een lege notitie waarin u uw tekst kunt typen openen

Opslaan en verwijderen

4 Je hoeft niet om uw notities op te slaan. Wanneer u de toepassing te sluiten en vervolgens opnieuw opent, zal uw notities precies waar je ze achtergelaten, zelfs als je afsluit en herstart uw computer.

5 Klik op "Verwijderen Note" of gebruik de sneltoets "CTRL + D" om de notitie te verwijderen. Een nieuw dialoogvenster zal u vragen om te bevestigen dat u de notitie wilt verwijderen. Klik op "Ja".

6 Klik op 'Dit bericht niet meer weergeven' als u deze bevestiging uit te schakelen. De volgende keer dat u een nota van de opdracht, zonder de noodzaak om te bevestigen worden uitgevoerd verwijderen.

Customizing

7 Hoe gebruik Sticky Notes voor notities

tijd te besparen en geld maakt een computergebruiker glimlach.

Sleep de nota van de rechter benedenhoek om het kleiner te maken. Sleept u het uit om het groter te maken.

8 Om de kleur van de notitie te wijzigen, klik met de rechtermuisknop op de notitie en selecteer de kleur van uw keuze uit het menu kleuropties.

9 Opmaken of wijzigen van de tekstgrootte, selecteert u de tekst die u wilt, "Ctrl + I" te veranderen en te gebruiken zoals shortcuts als "Ctrl + B" voor vet voor cursief, "Ctrl + Shift +>" voor een groter lettertype en "Ctrl + Shift + < "voor een kleiner lettertype. Sticky Notes volgt de gevestigde short cut protocol.

Hints

  • Sticky Notes kunt u uw privé-notities te beschermen. Net sluit uw computer met de toets en de L-toets Windows wanneer u uw bureau te verlaten.
  • Toevallige wijzigen of wissen kan worden voorkomen door het vergrendelen en ontgrendelen commando.