Hoe maak je een watermerk Put in Publisher 2010Watermerken worden vooral gebruikt voor professionele documenten zoals bankbiljetten, paspoorten en andere belangrijke documenten om namaak te voorkomen en te bewijzen authenticiteit. Met Microsoft Publisher 2010, kunnen gebruikers tekst en grafische watermerken toe te passen op de achtergrond van de documenten en afbeeldingen. Om de transparante werking van een traditionele watermerk te simuleren in Microsoft Publisher 2010, moet u de afbeelding te importeren of maak de tekst die u wilt watermerk en een paar eenvoudige opmaak effecten toe te passen.

instructies

Graphic Watermark

1 Klik op het tabblad "Invoegen" gelegen aan de overkant van de bovenste werkbalk van het venster en ga over de optie "Beeld" in het drop-down menu. Selecteer "Insert Picture" en een Finder-venster verschijnt.

2 Zoek en selecteer het bestand in de Finder-venster en druk op de "OK" knop om de afbeelding te importeren in Microsoft Publisher.

3 Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding en selecteer de "Afbeelding opmaken" optie in het drop-down menu.

4 Klik op het tabblad "Beeld" en kies de "uitwassen" formaat. De uitwassen blik geeft het beeld zijn watermerk textuur. Ronden de creatie van uw watermerk door te klikken op de knop "OK" in de rechterbenedenhoek van het pop-out venster.

text Watermark

5 Ga naar de pagina waar u de tekst wilt watermerk. Klik op het tabblad "Invoegen" aan de bovenkant van de pagina en kies de "Trek Text Box" uit het drop-down menu.

6 Klik met de linkermuisknop op de pagina om een ​​tekstvak en typ de tekst die u wilt weergeven als watermerk te maken.

7 Klik op het tabblad "Tekst Box Tools" in het hoofdstuk "Lettertype" en selecteer de "Font Color" optie in de drop-down menu.

8 Klik op "Opvuleffecten" van de slide-out menu en selecteer een tint kleur dertig procent of lichter. Klik op "OK" om de wijzigingen toe te passen.

9 Zoek en selecteer de "Emboss" optie uit het "Effecten" groep om de look van een traditionele tekst watermerk toe te voegen.

10 Links-klik buiten het tekstvak en verplaats de tekst watermerk aan uw locatie door te klikken op de rand van het tekstvak en te slepen in de gewenste positie.