Hoe kan ik Problemen met een Windows XP Photo Gallery?

Windows XP's foto gallery toepassing toont beelden in een verscheidenheid van formaten. De fotogalerij applicatie kan slideshows weergeven, stelt afbeeldingen als bureaublad achtergrond, foto's afdrukken, het e-bestanden en nog veel meer. In sommige gevallen kan de fotogalerij toepassing storing. Het kan geen foto's te laden, kan de verkeerde kleuren weer te geven, neem dan een lange tijd om te laden afbeeldingen of de slideshow screensaver mogelijk niet. Microsoft biedt een geautomatiseerd instrument voor probleemoplossing die fotogalerij toepassingen fixeert op een verscheidenheid van Windows-versies, inclusief Windows XP. Problemen en problemen met Microsoft's geautomatiseerde foto en slideshow problemen probleemoplosser automatisch herstellen.

instructies

1 Open Microsoft's Windows Photo en Slideshow Problemen geautomatiseerde troubleshooter webpagina.

2 Download de probleemoplosser door te klikken op de link "Run" op de webpagina.

3 Voer de probleemoplosser door te klikken op "Run" of klikken op "Opslaan" in uw webbrowser en te dubbelklikken op het gedownloade "Mats_Run.Pictures.exe" bestand op uw computer.

4 Klik op "Accepteren". De probleemoplosser automatisch gedownload en geïnstalleerd Windows Powershell en andere software vereist.

5 Klik op "Detect Problemen en Breng de Fixes voor mij." Het programma automatisch oplossen van problemen met Windows Photo Gallery en lost eventuele problemen het vindt.