Hoe kan ik de speler aub Badge op Foursquare Earn

Foursquare is een mobiele social networking applicatie die gebruikers aanmoedigt om in te checken vanaf hun mobiele telefoon wanneer ze locaties te bezoeken, laten hun vrienden weten waar ze zijn. Wanneer een gebruiker bepaalde taken of bezoeken bepaalde locaties voltooid kunnen ze badges die op hun Foursquare rekening wordt weergegeven verdienen. De "Player, tevreden!" badge wordt vertegenwoordigd door een roze hart, en vereist dat de gebruiker-checken met een specifieke mix van mensen. Verdienen de speler, kenteken kan heel simpel zijn als je iets op voorhand te plannen.

instructies

1 Vind drie leden van het andere geslacht die Foursquare geïnstalleerd op hun mobiele telefoons, en worden vermeld als je vrienden over de aanvraag.

2 Ga naar een locatie, en hebben iedereen de check-in naar de locatie met behulp van Foursquare. Uw check-ins zullen allemaal moeten plaatsvinden binnen dezelfde 2-uur raam, en je check-in zal moeten worden na de drie leden van het andere geslacht al ingecheckt.

3 Controleer uw "Badges" pagina voor uw nieuwe "speler, Please" badge. Als u de badge niet heeft verdient, heb je vrienden in te checken weer. Je kunt alleen in staat zijn om de badge te verdienen als die incheckt zijn uw vrienden op Foursquare. Simpelweg op een locatie met drie Foursquare gebruikers van het andere geslacht zal niet toestaan ​​dat u de badge te verdienen.

Hints

  • Sla het nemen van uw vrienden uit, en gewoon Foursquare gebruikers vinden in een bevolkte locatie die u & # 039; re op en vraag hen om je vrienden op de site om de badge te verkrijgen. Al je Foursquare vrienden kunt uw check-ins te zien, dus je zou willen om uw nieuwe vriend te verwijderen na het behalen van de badge om uw privacy te beschermen.