Hoe maak Animated Flashing Pictures

Maak een geanimeerde knipperend beeld door het gebruik van Windows Paint animatie frames te maken en het gebruik van gratis webdiensten om een ​​geanimeerde afbeelding uit de frames te monteren. U kunt gebruik maken van wat je hebt geleerd uit dit project naar andere animaties naast die flitsen te creëren. Merk op dat er open source toepassingen die u kunt animaties te maken met, zoals Blender, GIMP en potlood. Als u niet wilt nieuwe foto's voor uw knipperende animatie te maken, voegt u een flitser aan een bestaande afbeelding, zoals een digitale foto.

instructies

1 Open Windows Paint en klik vervolgens op de zwarte kleurstaal van de "Kleuren" rubriek. Klik op het pictogram emmer verf van de werkbalk en klik vervolgens op het doek te kleuren zwart. Deze actie vormt een zwarte achtergrond voor uw knipperen beeld, dat de flitser gemakkelijk te zien zal maken.

2 Selecteer de witte kleurstaal van de "Kleuren" rubriek, klik vervolgens op de "Brushes" knop om een ​​lijst met penselen die u kunt gebruiken voor het schilderen weer te geven. Klik op een van de borstels, en klik vervolgens in de buurt van het midden van het canvas. Sleep om een ​​kleine, ruwweg ovale of ronde vorm te maken. Deze vorm staat voor het begin van de knipperende animatie.

3 Klik op commando "Opslaan" het "File" menu en typ een naam voor de afbeelding in het vak "Naam". Noteer op papier de naam van de map waarin u het beeld opslaat op en klik op 'Save' om de afbeelding op te slaan.

4 Gebruik de instructies in stap 2 schetsen een grotere versie van de ovale zojuist gemaakte zodanig dat de gewijzigde vorm is aanzienlijk groter dan het eerste beeld, maar nog steeds klein in vergelijking met de totale canvasgrootte. Je bent niet beperkt tot een ovale vorm; u kunt iets als witte stralen die uit de eerste oval schilderen. Deze stralen vertegenwoordigen lichtstralen van een werkelijke flits.

5 Herhaal stap 3 om de gewijzigde opname op te slaan, maar verander de bestandsnaam. Bijvoorbeeld, als u het eerste beeld opgeslagen als "Flash1," sparen het nieuwe bestand als "Flash2."

6 Gebruik de instructies in stap 2 om een ​​derde frame dat de tweede afbeelding vergroot schilderen. Sla de laatste afbeelding met een nieuwe bestandsnaam door het volgen van stap 3 van de instructies.

7 Open uw webbrowser en ga naar een site die geanimeerde GIF maakt gratis. Bijvoorbeeld, surf naar Picasion, maken een GIF of GIF Ninja.

8 Upload uw foto's naar de servers van de site met behulp van de controles van de website. Gebruik de naam van de map je naar beneden noteerde in stap 3 Bijvoorbeeld, op Picasion, klikt u op de knop 'Bladeren' en navigeer naar en dubbelklik op de eerste afbeelding die u hebt gemaakt.

9 Volg de aanwijzingen van de site om de snelheid in te stellen voor uw animatie, en om uw voltooide animatie downloaden. Dubbelklik op het gedownloade bestand om het te openen in uw browser, die de animatie zal spelen.