Hoe maak je een Chipset Driver Update

Hoe maak je een Chipset Driver Update


Alle moederborden bevatten twee gebieden van de operatie: de northbridge en southbridge (die langzamer operaties rijdt als uw grafische kaart) (die sneller elementen zoals de CPU bestuurt). Om deze twee samenwerken, is een chipset zijn plaats gebracht, zodat de twee op elkaar af te kunnen communiceren. Echter, naarmate de technologie voortschrijdt, zo nu en dan je nodig hebt om uw chipset stuurprogramma bij te werken met het oog op optimale prestaties met behulp van het moederbord van uw computer.

instructies

1 Bepaal welke chipset van uw moederbord bevat. Download en installeer CPU-Z, omdat dit programma gemakkelijk kan identificeren welke chipset van uw moederbord gebruikt. Run CPU-Z en, onder het tabblad "Mainboard", zoek de titel die zegt "Chipset."

2 Download de nieuwste stuurprogramma voor de chipset. Dit kan worden gedaan door te gaan naar de website van de fabrikant chipset. Alleen chauffeurs ontworpen om te werken met uw specifieke type chipset te downloaden. Enkele van de meest populaire chipset fabrikanten zijn onder andere Intel, NVIDIA en AMD.

3 Dubbelklik op het gedownloade driver en volg de installatie-instructies. De installatie moet voltooien binnen vijf tot 10 minuten. Herstart de computer om de installatie van de nieuwe chipset driver te voltooien.

Hints

  • Wees voorzichtig bij het installeren van een nieuwe bestuurder, als een onderbroken installatie een verbastering is met uw hardware kan veroorzaken.