Hoe te aflevering track

Eén van de meest nuttige hulpmiddelen bij mailing een pakket of te wachten om te ontvangen is een delivery tracking. Levering tracking is beschikbaar via vele bezorgdiensten. Hiermee kunt u zien op de meest recente activiteiten van uw zending en geeft relevante informatie, zoals een geschatte leverdatum, de progressie van de levering en of er eventuele problemen die vertraging kunnen veroorzaken. Uw tracking nummer is het enige wat je nodig hebt om toegang te krijgen tot uw zending informatie.

instructies

Online

1 Het verkrijgen van de tracking nummer voor uw zending. Als u een aankoop gedaan online zult u dit nummer ontvangt van de winkelier zodra de bestelling is verwerkt en verzonden. Deze e-mail zal ook informatie over de wijze van levering te geven. Anders kunt u de klantenservice van de winkelier te bellen, om te voorzien uw bestelling en leer uw volgnummer en de wijze van levering.

2 Log in op de website van de vervoerder wordt gebruikt voor de levering. Klik op de link voor "Tracking Zendingen."

3 Voer uw tracking nummer en legt dit. Uw zoekresultaten moet uw zending geschiedenis en de verwachte leverdatum opleveren.

Telefonisch

4 Bel de carrier & # 039; s afdeling klantenservice. Het nummer is te vinden op de website onder de link "Contact".

5 Luister het automatische systeem telefoon opties. Volg het systeem vraagt ​​om de optie "spoor delivery" te kiezen.

6 Voer uw tracking nummer met behulp van uw telefoon toetsenbord of door te spreken van de nummers in de telefoon. Luister naar uw zending details. Als u vragen hebt selecteert u de telefoon optie met een medewerker van de klantenservice om te spreken.

Hints

  • Meld je aan voor uw provider & # 039; s e-mail alert systeem, zodat u waarschuwingen kan ontvangen over de voortgang van uw zending.