Excel Add-Ins Tutorial

Excel Add-Ins Tutorial


Microsoft Excel heeft krachtige tools in de aanslag, zoals gegevensvalidatie, foutcontrole en draaitabellen. U mag echter niet realiseren dat er vele andere beschikbare tools. Add-ins zijn optionele programma's beschikbaar in Excel dat er nog meer tools bieden, zoals data-analyse en voorwaardelijke sommen. Leer hoe u beschikbare add-ins te laden, lossen die je niet nodig hebt en gebruik maken van de degene die je hebt.

Inschakelen Add-Ins

Er zijn een aantal vooraf geïnstalleerde add-ins beschikbaar in Excel, zoals "Analysis ToolPak" en "Analysis ToolPak VBA", die data-analyse en het uitvoeren van "wizard Voorwaardelijke som." Als u de beschikbare invoegtoepassingen in Excel 2007 te laden, opent u Excel en klik op "Microsoft Office-knop." Klik op 'Opties voor Excel "en vervolgens op het tabblad" Add-Ins "aan de linkerkant van het venster" Opties voor Excel ". Klik op "Excel add-ins" in het "beheren" en klik op "Go". Klik op het selectievakje naast een van de add-ins die u wilt laden en klik op "OK."

In Excel 2003, klikt u op Extra> Add-Ins. Klik op de selectievakjes naast de invoegtoepassingen die u wilt laden en klik op "OK." De add-ins om het menu 'Extra' worden toegevoegd.

Haal meer Add-Ins

Er zijn tientallen andere Excel add-ins beschikbaar op de "Downloads" pagina van de Microsoft-website en op andere websites ook. Wanneer u een te vinden add-in die u wilt gebruiken in Excel, downloaden naar uw computer. Sla het op een plaats waar u gemakkelijk kunt vinden, zoals het bureaublad. Laden in Excel door te klikken op "Browse" op de "Add-ins" box. Vind de add-in die u op de computer is geïnstalleerd en klik op "OK" om deze toe te voegen aan de lijst. Selecteer de nieuwe add-in en klik op "OK" om het in Excel te laden.

Uitschakelen Add-Ins

Als u niet langer nodig hebt om een ​​Excel add-in, kunt u deze uitschakelen om middelen vrij te maken en ruimte op uw computer. Om een ​​invoegtoepassing van Excel 2007 te lossen, klikt u op Microsoft Office-knop> Opties voor Excel> Add-Ins> Excel Add-Ins> Ga. Schakel het selectievakje naast de invoegtoepassing die u wilt verwijderen en klik op "OK." Sluit Excel en opnieuw starten om de add-in van het lint te verwijderen.

In Excel 2003, selecteert u "Add-ins" in het menu Extra. Schakel het selectievakje uit voor de invoegtoepassing die u wilt uitladen van Excel en klik op "OK." Als de add-in niet onmiddellijk uit het menu "Extra", sluit Excel wordt verwijderd en opnieuw te openen om de verandering te maken.