Welk type Input Heeft een Touch Screen Zet in een computer?

Met een touch-screen computer, kunt u contact met uw hand of een soort van instrument op het scherm om keuzes te maken en informatie in te voeren. Er zijn draagbaar lichte touch-screen computers die tabletcomputers als desktop computers met grote schermen te nemen.

Formulier

Een aanraakscherm is een functie van het scherm en niet de computer. De computer kan werken net als elke andere computer, maar het aanraken van een beeld of een woord fungeert als een muisklik.

Functie

Het doel van een touch screen kan zijn om ofwel te elimineren een toetsenbord, die omvangrijke of slecht geplaatst, of gewoon om het hele proces sneller kan zijn. Wanneer u het scherm aanraakt, wordt in kaart gebracht, zodat het overeenkomt met wat er zich op het scherm op die bepaalde plaats.

Invoergegevens

Het type gegevens die worden verzameld door een touchscreen is hetzelfde soort gegevens die kunnen worden verzameld door een computer. Elk aantal opties en subopties kunnen worden gecreƫerd. Toch kan een virtueel toetsenbord worden weergegeven op het scherm dat overeenkomt met aangeraakt.